Windows-viestien valvonta

Windows-viestien valvonta varmistaa, että troijalaiset ja muut haittaohjelmat eivät voi muokata tapaa, millä sovellus muodostaa yhteyden Internetiin, aiheuttamatta palomuurihälytystä.

Haittaohjelmat lähettävät ikkunasanomia verkkoselaimen ikkunaan. Niillä ohjelmat pyrkivät muuttamaan selaimen osoiterivillä olevaa URL-osoitetta ja ohjaamaan selaimen uuteen osoitteeseen. Kun Windows-viestien valvonta on aktiivinen, se hälyttää aina, kun haittaohjelma yrittää muokata Internet-selaimen ikkunan URL-osoitetta. Voit sen jälkeen sallia tai estää nämä ohjelmat. Ohjelmat, joiden sallittiin suorittaa näppäimistön käytön tallentamista, luetteloidaan automaattisesti Näppäintallennusohjelmien valvonta -valintaikkunassa.

Näytä ohjelman tiedot napsauttamalla sitä.

Seuraavassa taulukossa luetellaan ohjelmien tiedot:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15477461_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011