Suojaus tietojen kalastelulta

Suojaus tietojen kalastelulta suojaa tietokonetta, kun käytät turvattomia sivustoja. Kun Suojaus tietojen kalastelulta on käytössä, ohjelmakomponentti analysoi käytettyjen Web-sivujen tietoturvatason. Tulokset näytetään sitten Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

Suojaus tietojen kalastelulta antaa sinulle seuraavat tiedot Web-sivuista:

• Onko sivulla turvallista antaa luottamuksellisia tietoja

• Tiedetäänkö Web-sivun olevan vilpillinen

• Kuuluuko sivu epäilyttävään sivustoon

Voit tarkastella lisätietoja verkkosivun tilasta Internet Explorer-, Chrome- ja Firefox-selaimen Sivuston turvallisuus -rivin avulla.

Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkuna näyttää tietoja myös Nortonin todentamista verkkosivuista. Verkkosivustoilla toimivat hakkerit jäljittelevät usein yhtiöiden sivustoja luodessaan huijaussivustoja. Nortonin sivuston turvallisuus tunnistaa huijaussivustot sekä ilmoittaa todennetuista sivustoista.

Symantec analysoi näiden sivustojen sivuja varmistaakseen, että ne kuuluvat sille yritykselle, jota ne näyttävät edustavan. Näin voit varmistua siitä, että antamasi tiedot päätyvät sille taholle, jonka kanssa halusitkin asioida.

Voit raportoida vilpilliseksi epäilemäsi Web-sivuston arvioinnin Symantecille jatkotoimenpiteitä varten. Voit raportoida sivuston Raportoi sivusto -toiminnolla Norton-työkalurivistä.

Aina, kun sivusto estetään vilpillisenä tai epäilyttävänä, Norton 360 Online lähettää sivuston URL-osoitteen automaattisesti Symantecille lisäanalyysiä varten. Voit kuitenkin päättää, miten Norton 360 Online lähettää vilpillisen tai epäilyttävän sivuston URL:n. Voit määritellä tämän asetuksen käyttämällä Lähetä koko sivuston tiedot -toimintoa. Jos otat asetuksen käyttöön, Norton 360 Online lähettää Symantecille sivun täydellisen osoitteen siinä muodossa, kuin se näkyy selaimen osoiterivillä. Jos poistat toiminnon käytöstä, Norton 360 Online poistaa URL-osoitteen muuttujan (search string) ja lähettää pelkän osoitteen.

Symantecille raportoitavan Web-sivun pitää olla auki selaimen ikkunassa, ennen kuin se raportoidaan Symantecille.

Vaikka poistaisit Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käytöstä, Norton 360 Online suojaa tietokonetta yhä verkkouhilta Norton Safe Webin toiminnoilla.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15477366_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011