Identity Safe -tietojen tuominen

Voit tuoda Identity Safe -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Voit myös tuoda Identity Safe -tietosi siirrettävästä profiilista.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun tuot Identity Safe -tietoja:

• Yhdistä tuodut tiedot siihen varastoon, johon olet kirjautuneena.

• Korvaa tuoduilla tiedoilla olemassaolevat Identity Safe -tiedot siinä varastossa, johon olet kirjautuneena.

Kun muodostat yhteyden ulkoiseen asemaan siirrettävästä profiilista, siirrettävän profiilin Identity Safe -tiedot yhdistetään siihen varastoon, johon olet kirjautunut.

Identity Safe -tiedot voi tuoda seuraavia vaihtoehtoja käyttäen:

Tietojeni tuonti lähteestä

Voit selata ja hakea tiedoston, josta haluat tuoda Identity Safe -tietosi.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun yhdistät siirrettävällä profiililla varustetun ulkoisen levyaseman:

• Siirrettävä profiili (asema:asema:\)

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tuoda Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista paikalliseen varastoon.

• Varmuuskopiotiedosto

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tuoda Identity Safe -tiedot tiedostosta, josta olet aikaisemmin tehnyt varmuuskopion.

Salasana

Voit määrittää salasanan.

Sinun on annettava sama salasana, jonka annoit varmuuskopiointia tehdessäsi. Jos yrität tuoda tietoja siirrettävästä profiilista, anna siirrettävän profiilin salasana.

Tietojen tuonnin aikana:

Voit valita tuontiasetukset.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Yhdistä olemassa oleviin tietoihin

Voit yhdistää tuodut Identity Safe -tiedot siihen varastoon, johon olet kirjautuneena. Kun yhdistät tietoja, tuodut tiedot lisätään aikaisemmin tallennettuihin tietoihin.

• Korvaa olemassa olevat tiedot

Voit korvata tuodut Identity Safe -tiedot siinä varastossa, johon olet kirjautuneena. Kun korvaat tiedot, tuodut tiedot korvaavat aikaisemmin tallennetut tiedot.

Nämä toiminnot näkyvän vain, jos tuot Identity Safe -tiedot varmuuskopiotiedostosta.

Poista alkuperäiset tiedot yhdistämisen jälkeen

Voit valita haluatko poistaa Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista tai paikallisesta profiilista tuonnin jälkeen.

Tämä vaihtoehto näkyy vain, jos tuot tietoja siirrettävästä profiilista.

Tietoja Identity Safe -tietojen viemisestä ja tuomisesta

Identity Safe -tietojen tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15477295_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/04/2011