Salasana ja suojaus

Voit käyttää Identity Safen salasana ja turvallisuus -toimintoa seuraavien asioiden tekemiseen:

• Muuta Identity Safen salasana.

• Identity Safen salasanan käytölle haluamasi turvallisuustason asettaminen.

Identity Safen salasana

Muuta Identity Safen salasanaa ja aseta uusi salasanavihje.

Salasanasuojaus

Määritä Identity Safen salasanan suojaustaso.

Identity Safessa on kolme suojaustasoa Identity Safen salasanan suojaamista varten. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa

Kysyy Identity Safen salasanaa ensimmäisellä kerralla, kun käytät Identity Safea.

Et joudu syöttämään salasanaa uudelleen niin kauan, kun olet kirjautuneena Windowsiin.

Symantec suosittelee, että käytät tätä toimintoa tehdäksesi sisäänkirjautumisestasi turvallisemman.

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä

Kysyy Identity Safen salasanaa jokaisessa verkkolomakkeessa ennen kirjautumisen automaattista täyttämistä.

Voit määrittää yksittäisten kirjautumisten asetukset niin, että niiden automaattinen täydennys vaatii Identity Safe -salasanan.

• Kirjaudu automaattisesti ulos Identity Safe -ohjelmasta, jos tietokone on käyttämättä:

Kirjautuu automaattisesti ulos Identity Safesta, kun tietokone on käyttämättä valitun ajan. Valittavat vaihtoehdot ovat 15, 30 ja 45 minuuttia.

Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos tietokonetta käyttävät muutkin.

• Salasanaa ei tarvita. Kirjaa minut automaattisesti sisään, kun Windows käynnistetään.

Valitse tämä asetus, jos haluat kirjautua automaattisesti Identity Safeen Windowsin käynnistyessä. Suosittelemme, että et valitse tätä vaihtoehtoa.

Tämä asetus koskee pelkästään Windowsin käyttäjätiliä.

• Kysy salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta

Kysyy Identity Safen salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta.

Tällä asetuksella estetään Identity Safe -tietojesi väärinkäyttö vahvistamalla Identity Safen salasana aina kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta.

Norton 360 Online pyytää antamaan Identity Safen salasanan ainoastaan, jos olit kirjautuneena sisään Identity Safe -varastoon silloin, kun järjestelmä siirtyi keskeytystilaan.

Sinun täytyy vahvistaa Identity Safe -salasana joka kerta, kun muutat profiilin suojaustason nykyistä alempaan suojaustasoon.

Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Identity Safe -salasanan vaihtaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15477150_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011