Muistiinpanojen muokkaaminen

Identity Safen Muistiinpanojen muokkaaminen -toiminto auttaa tallentamaan ja hallitsemaan luottamuksellisia henkilökohtaisia tietoja. Jos sinulla on paljon tunnistenumeroita, voi olla vaikeaa hallita niitä kaikkia. Muistiinpanojen muokkaaminen tallentaa kaikki luottamukselliset tunnisteesi hyvin turvallisesti ja antaa sinun käyttää niitä helposti ollessasi verkossa. Muistiinpanojen muokkaamisessa voit tallentaa henkilötunnuksen sekä ajokortin, vakuutussopimuksen ja passin numerot. Voit tallentaa myös yksityisiä tilejä, lukkoyhdistelmiä, asiakirjoja, muistiinpanoja, lentobonusnumerosi, pankkitilisi numeron, tietoturvakysymyksiä sekä laki- ja taloustietoja.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Otsikko

Voit tarkastella luetteloa kaikista muistiinpanoistasi.

Luettelo päivitetään sen jälkeen, kun tallennat Tiedot -kohtaan syöttämäsi muistiinpanot.

Tiedot

Voit antaa muistiinpanoillesi otsikon ja muita tietoja.

Uusien muistiinpanojen luominen

Voit luoda uusia muistiinpanoja.

Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit muokata muistiinpanoa.

Muistiinpanojen poistaminen

Voit poistaa muistiinpanon.

Tietoja muistiinpanojen muokkaamisesta

Muistiinpanojen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15477015_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 14/04/2011