Henkilötietokortti

Kun käytät Identity Safea henkilökohtaisten tietojesi hallitsemiseen, tietosi ovat turvassa identiteettivarkailta ja näppäinvakoojilta.

Identity Safen avulla voit kirjoittaa tietoja seuraaviin luokkiin:

Yleinen

Voit kirjoittaa tietoja, kuten kortin nimi, nimi, sukupuoli ja syntymäaika. Voit myös asettaa salasanan ja näin antaa lisäsuojauksen kortillesi.

Kun luot kortin, kortin alue asetetaan käyttäjän oletusalueelle. Jos käytät Web-sivustoa joltain muulta kuin oletusalueelta ja käytät korttia kyseisen sivuston lomakkeessa, kentät eivät välttämättä täyty oikein. Esimerkki: kortissasi on oletuksena Yhdysvaltojen alue, mutta olet Ranskan Web-sivulla. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää Ranskaa kortin alueena, kun täytät Web-sivun lomakkeen.

Yhteystiedot

Voit antaa yhteystietosi tällä välilehdellä. Yhteystiedot ovat sellaisia tietoja, kuten sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero.

Luottokortti

Voit antaa luottokorttitietosi tällä välilehdellä. Voit antaa tavallisia luottokortin tietoja, kuten korttityypin, vanhenemistiedot ja kortin numeron. Et voi antaa pidempää kuin 16 numeroa sisältävää luottokortin numeroa.

Turvallisuussyistä Identity Safe ei näytä luottokorttinumeroa kokonaisuudessaan. Vain neljä viimeistä numeroa näytetään.

Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunaan pääsee myös Identity Safe -valikosta, joka on Norton-työkalurivillä.

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15476968_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011