Identity Safe

Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojauksen, kun suoritat verkkomaksutapahtumia. Lukuisat Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Identity Safe tarjoaa turvallisen varastointipaikan seuraaville:

• Kirjautumistiedot, kuten sähköpostin käyttäjätunnukset ja salasanat

• Henkilökohtaiset tiedot, kuten osoite, syntymäaika, passin numero ja henkilötunnus

• Luottokorttitiedot mukaan luettuna kortin numero ja kortin vanhenemisaika

Voit luoda Identity Safen avulla jokaiselle Windows-käyttäjätilille paikallisen varaston ja tallentaa Identity Safe -tiedot. Tallennetut tiedot ja määritetyt Identity Safe -asetukset koskevat yksinomaan tätä paikallista varastoa. Et pääse käsiksi tietoihin, jos olet tallentanut ne tietylle Windows-käyttäjätilille ja pyrit käyttämään niitä toiselta käyttäjätililtä. Identity Safe suojaa näin arkaluontoiset tietosi väärinkäytöltä silloin, kun muut käyttävät tietokonettasi.

Seuraavat Identity Safen toiminnot antavat turvallisen tallennuspaikan arkaluontoisille tiedoille:

Ehdota kirjautumista

Näyttää kehotteen, kun et ole kirjautuneena Identity Safeen.

Kun otat Ehdota kirjautumista -asetuksen käyttöön, Norton 360 Online näyttää kehotteen kirjautua Identity Safeen aina, kun käyt jossain sivustossa, joka edellyttää kirjautumista.

Kirjautuminen Identity Safe -ohjelmaan ja uloskirjautuminen Identity Safe -ohjelmasta

Voit kirjautua Identity Safeen tai pois siitä.

Sinun tulee antaa Identity Safe -salasanasi joka kerta, kun käytät Identity Safessa olevia tietoja, jotta tiedot pysyvät turvassa.

Identity Safen asetukset

Voit määrittää paikallisen varaston.

Selausasetukset

Voit asettaa valinnat, joiden mukaan Identity Safe kerää ja tallentaa turvallisesti verkkosivuston kirjautumistietosi.

Voit myös määrittää, miten haluat Identity Safen käyttävän automaattista täyttötoimintoa.

Salasana ja suojaus

Voit muuttaa Identity Safen salasanan nykyiseen varastoon ja Identity Safen salasanan suojaustason.

Voit määrittää seuraavat asetukset suojaustasojen asettamiseksi:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä

• Kirjaudu automaattisesti ulos Identity Safe -ohjelmasta, jos tietokone on käyttämättä <nn> minuuttia.

• Salasanaa ei tarvita. Kirjaa minut automaattisesti sisään, kun Windows käynnistetään.

• Kysy salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta

Muokkaa kortteja

Voit hallita henkilökohtaisia tietojasi yhdessä paikassa.

Näihin tietoihin kuuluvat muun muassa nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite ja luottokorttitiedot.

Kirjautumisten muokkaaminen

Kun tallennat kaikki kirjautumistietosi Identity Safeen, voit tehdä seuraavaa:

• Pitää helposti kirjaa kaikista kirjautumisistasi.

• Voit pikakäynnistää ne verkkosivustot, joiden kirjautumistietoja olet tallentanut.

Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit tallentaa ja hallita arkaluonteisia tietoja.

Muistiinpanojen muokkaamisessa voit asettaa tietoja, kuten henkilötunnus, ajokortin numero, vakuutussopimuksen numero sekä laki- ja taloustiedot.

Vie tiedot

Identity Safe -tiedot voi varmuuskopioida .DAT- ja .CSV-tiedostomuodoissa.

Tuo tiedot

Voit palauttaa Identity Safe -tiedot varmuuskopioidusta .DAT- tai .CSV-tiedostosta.

Voit palauttaa Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista, varmuuskopioidusta tiedostosta ja paikallisesta varastosta.

Poista tiedot

Voit poistaa paikallisen varaston.

Kaikki Identity Safe -asetukset eivät ole näkyvissä, ennen kuin kirjaudut Identity Safeen.

Norton 360 Online antaa katsoa ja käyttää joitain Identity Safen ominaisuuksia jopa tuotteen vanhenemisen jälkeen.

Tuotteen vanhenemisen jälkeen voit suorittaa seuraavia toimenpiteitä:

• Avata Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna ja tarkastella tallennettuja kirjautumistietoja.

• Varmuuskopioi tiedot Identity Safe -tiedoista varastoista ja tallenna ne .DAT- tai .CSV-tiedostomuotoihin.

Käytä näitä toimintoja Identity Safe -valikosta, joka löytyy Norton-työkaluriviltä.

Tietoja Identity Safesta

Pääsy Identity Safeen

Identity Safen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15475950_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011