Lisää sähköpostiosoite

Lisää sähköpostiosoite -valintaikkunan avulla voit lisätä sähköpostiosoitteen tai toimialueen (esimerkiksi symantec.com) Sallitut-luetteloon. Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteen tai toimialueen nimen oikein.

Lisää sähköpostiosoite seuraavasti:

Osoitetyyppi

Lisää sähköpostiosoite tai toimialue Sallitut-luetteloon.

Valitse kohta pudotusvalikosta. Oletusvalinta on Sähköposti.

Nimi

Kirjoita sähköpostiosoitteelle tai toimialueelle kuvaava nimi, jotta tunnistat osoitteen helposti.

Osoite (vaaditaan)

Kirjoita sähköpostiosoite tai toimialue, jonka haluat lisätä Sallitut-luetteloon.

Jos lisäät toimialueen nimen, kirjoita toimialueen osoite (esimerkiksi symantec.com).

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Sallittujen lähettäjien tunnistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15472286_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011