Ohjelmasäännöt

Älykkään palomuurin Ohjelmasäännöt -välilehdellä voit hallita tietokoneella olevien ohjelmien verkon käyttöä. Ohjelmaluettelossa voidaan muokata kunkin ohjelman internet-käyttöoikeuksia. Luetteloon voidaan myös lisätä ja siitä voidaan poistaa ohjelmia. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Ohjelma

Näyttää ohjelman nimen tai ohjelman käynnistystiedoston nimen sekä ohjelman sijainnin.

Käyttö

Näyttää ohjelman käyttöoikeuksien tason. Käyttöoikeustasoa voidaan muuttaa valitsemalla eri asetus pudotusvalikosta.

Vaihtoehdot ovat:

• Salli

Kun valitset tämän vaihtoehdon, älykäs palomuuri sallii kaikki tämän ohjelman yhteydenottoyritykset.

• Estä

Kun valitset tämän vaihtoehdon, älykäs palomuuri estää kaikki tämän ohjelman yhteydenottoyritykset.

• Mukautettu

Kun valitset tämän vaihtoehdon, älykäs palomuuri antaa luoda säännöt, jotka määräävät, kuinka ohjelma saa käyttää Internetiä.

Automaattinen -vaihtoehto on oletusasetus, joka määritetään ohjelmalle automaattisesti, kun automaattinen ohjelmanhallinta otetaan käyttöön.

Ohjelman käyttöoikeustason muuttaminen oletusasetuksissa voi muuttaa sovelluksen toimintaa. Symantec suosittelee, että tämä tehdään varovaisuutta noudattaen.

Lisää

Voit lisätä ohjelmia manuaalisesti ohjelmanhallintaan.

Muokkaa

Avaa Säännöt -ikkunan, jossa voit mukauttaa valitun ohjelman sääntöjä.

Poista

Voit poistaa valitun ohjelman ohjelmanhallinnasta.

Kun ohjelma poistetaan, älykäs palomuuri poistaa tätä ohjelmaa koskevat ohjelmasäännöt. Tässä tapauksessa palomuuri varoittaa seuraavissa tapauksissa:

• Ohjelmaa käyttää verkkoa, kun automaattinen ohjelmanhallinta on poistettu käytöstä.

• Epäilyttävien ja tunnistamattomien tapahtumien ilmeneminen, kun laajennettu tapahtumienvalvonta on käytössä.

Tapahtuma voi liittyä mihin tahansa suojaustoimintoluokkaan, joka kuuluu laajennetun tapahtumienvalvonnan piiriin.

Nimeä uudelleen

Voit nimetä uudelleen valitun ohjelman.

Kansion nimessä oleva tiedostonimi ei muutu.

Tietoja ohjelmasäännöistä

Ohjelman lisääminen palomuurin asetuksiin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15471362_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/09/2011