Verkon tietoturvakartta

Verkon tietoturvakartan asetusten avulla voit määrittää tietoliikenneportin, jota Norton-tuotteet käyttävät keskinäisessä tietoliikenteessään. Voit myös määrittää, näytetäänkö Verkon tietoturvan yleiskatsaus -ikkuna, kun avaat Verkon tietoturvakartan.

Verkon tietoturvakartta -ikkunan saa näkyviin valitsemalla Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä. Verkon tietoturvakartta -ikkunassa näkyy sen verkon laitteita esittävä kaavio, johon tietokoneesi on liitetty. Voit tarkastella kaikkien laitteiden tietoja ennen etävalvonnan asettamista. Tuotteen määritys -ruutu tulee näkyviin, kun Määritä -kohtaa napsautetaan ensimmäisen kerran. Tuotteen määritys -ruudusta voit asentaa komponentin, joka vaaditaan Verkon tietoturvakartta -ikkunan tarkasteluun.

Norton 360 Online -ohjelma poistaa laitteet, jotka olet lisännyt manuaalisesti Luottamisen hallinta -verkkoon niiden luottamustason mukaan. Se ei poista laitteita, joiden luottamustasona on Täysi luottamus tai Rajoitettu.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Luottamisen hallinta

Hallinnoi kotiverkkoon manuaalisesti lisättyjen laitteiden luottamustasoa

Luottamisen hallinta on erityinen verkko, joka luetteloi kaikki laitteet, jotka lisätään manuaalisesti verkon tietoturvakarttaan. Luettelointi ei ole riippuvainen laitteiden yhteystilasta. Voit valita avattavasta Verkon tiedot -luettelosta Luottamisen hallinta -verkon tarkastellaksesi lisäämiäsi laitteita. Voit myös uudelleenluokittaa verkon tietoturvakarttaan lisäämäsi laitteet luotetuiksi tai rajoitetuiksi. Et voi muokata Luottamisen hallinta -verkon tietoja.

Verkkokartta

Poistaa kaikki laitteet, jotka ovat jo käytettävissä Verkon tietoturvakartassa.

Voit puhdistaa Verkon tietoturvakartan myös silloin, jos haluat luoda uuden laiteluettelon. Voit esimerkiksi tyhjentää kaikki edellisessä verkossa olleet laitteet, ennen kuin muodostat yhteyden uuteen verkkoon. Muista poistaa etävalvonta käytöstä ja sulkea Verkon tietoturvakartta -ikkuna, ennen kuin puhdistat kartan.

Tietoliikenneportti

Näyttää tietoliikenneportin, jota Nortonin tuotteet käyttävät keskinäiseen tietoliikenteeseensä.

Jos vaihdat tietoliikenneportin numeron tietokoneessa, sinun täytyy vaihtaa se jokaisessa tietokoneessa, joka on yhdistettynä Verkon tietoturvakarttaan. Jos löydät muita tietokoneita, jotka käyttävät etävalvonnan asetuksien määritystä, varmista, että jokaisessa tietokoneessa käytetään samaa portin numeroa.

Vaikka tietoliikenneportin numero on vaihdettavissa, sitä ei ole suositeltavaa vaihtaa. Jos vaihdat tietoliikenneportin numeron, uuden portin numeron tulee olla väliltä 1-65535.

Tervetuloruutu käynnistyksen aikana

Näyttää Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunan, kun avaat Verkon tietoturvakartan.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Tietoliikenneportin muokkaaminen Verkon tietoturvakartassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15471048_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/03/2011