Päivitykset

Norton 360 Online -ohjelma suojaa tietokonetta tietoturva-aukkojen aiheuttamilta riskeiltä uusimmilla ohjelmisto- ja määrityspäivityksillä. Automaattinen LiveUpdate-päivitys ja nopeat päivitykset hakevat uusimmat virusmääritykset määritelmäpäivitysten avulla ja suojaavat tietokonetta niiden avulla uusilta tietoturvauhilta.

Määrityspäivityksiin sisältyy tietoja, joiden avulla Norton 360 Online voi tunnistaa tietyt virukset ja muut tietoturvauhat ja hälyttää käyttäjän. Symantec julkaisee säännöllisesti ohjelmapäivityksiä, joilla voidaan tehostaa Norton 360 Online -ohjelmaa. Ohjelmapäivitykset muuttavat yleensä ohjelman sisäisiä toimintoja. Kun olet asentanut ohjelmapäivityksen, et välttämättä huomaa mitään eroa Norton 360 Online -ohjelman toiminnassa.

Jos käytät välityspalvelinta internet-yhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää välityspalvelimen tiedot LiveUpdate-päivityksessä. Asetukset -ikkunan Hallinta-asetukset -kohdassa olevalla Verkon välityspalvelimen asetukset -valinnalla voit määrittää LiveUpdate-päivityksessä käytettävät HTTP-välityspalvelimen asetukset, automaattisen määrityksen URL:n ja palvelimen todennusasetukset.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Automaattinen LiveUpdate-päivitys

Automaattinen LiveUpdate-päivitys hakee automaattisesti määritys- ja ohjelmapäivityksiä virustorjuntaa varten aina, kun käytät Internetiä.

Kun tietokone on yhteydessä Internetiin, automaattinen LiveUpdate-päivitys tarkistaa oletusarvoisesti tunnin välein, onko päivityksiä tullut.

Jos käytössäsi on ISDN-reititin, joka muodostaa automaattisesti yhteyden internet-palveluntarjoajaan, päivittäminen voi aiheuttaa yhteys- ja puhelumaksuja jokaisella päivityskerralla. Jos et halua tällaista asetusta, poista ISDN-reitittimen automaattinen yhteydenmuodostus tai automaattinen LiveUpdate-päivitys käytöstä.

Nopeat päivitykset

Automaattisen LiveUpdate-päivityksen lataamien määritelmäpäivitysten lisäksi Norton 360 Online käyttää virtautustekniikkaa viimeisimpien virusmääritysten lataamiseen. Tällöin puhutaan nopeista päivityksistä. Pulssipäivitykset ovat kevyempiä ja nopeampia. Ne pitävät tietokoneen suojattuna jatkuvilta uhilta verkossa.

Nopeat päivitykset tarkistavat määrityspäivitykset viiden minuutin välein ja lataavat virtautetut virusmääritykset. Nopeilla päivityksillä tietokonetta päivitetään täysien päivitysten välissä, jotka LiveUpdate lataa automaattisesti aina muutaman tunnin välein. Se suojaa tietokonettasi nopeasti muuttuvilta tietoturvauhilta vaarantamatta tietokoneen suojausta. Pulssipäivitykset tulisi pitää aina käytössä. Näin saat uusimmat päivitykset.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Tietoja nopeista päivityksistä

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Tietoja älykkäistä määrityksistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15467109_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/09/2011