Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma

Tietoturvariskit, kuten vakoilu- ja mainosohjelmat, voivat heikentää henkilötietojen suojausta ja tietosuojaa. Vakoilu- ja mainosohjelmat liittyvät läheisesti toisiinsa. Joissakin tapauksissa ne saattavat toimia samalla tavalla, mutta vaikka kummatkin keräävät tietoja, niiden keräämien tietojen tyypit saattavat poiketa toisistaan.

Vakoiluohjelmat voivat varastaa käyttäjän identiteetin, tai niitä voidaan käyttää petoksiin. Ohjelmat sattavat kirjata näppäinten painalluksia sekä siepata sähköpostiviestejä ja pikaviestejä. Ohjelmat voivat myös varastaa arkaluontoisia henkilökohtaisia tietoja, kuten salasanoja, käyttäjätunnuksia tai luottokortin numeroita. Nämä ohjelmat lähettävät sitten hankitut tiedot muille henkilöille.

Mainosohjelmat näyttävät mainoksia käytön aikana ja keräävät tietoja siitä, miten käyttäjä käyttää Internetiä. Tämän jälkeen ne luovuttavat nämä tiedot yrityksille, jotka voivat lähettää mukautettuja mainoksia.

Jotkin ohjelmat tarvitsevat toimiakseen muita ohjelmia, jotka luokitellaan tietoturvariskeiksi. Esimerkiksi lataamasi jaettava ohjelma tai ilmaisohjelma saattaa pitää hintansa matalana käyttämällä mainosohjelmaa. Tässä tapauksessa haluat ehkä säilyttää tietoturvariskiksi luokitellun ohjelman tietokoneessa tai sinun on ehkä palautettava tällainen ohjelma, jos Norton 360 Online on poistanut sen.

Norton 360 Online sallii pilailuohjelmien ja muiden matalan riskin kohteiden asentamisen tietokoneelle. Norton 360 Online tarjoaa eniten hallintavaihtoehtoja, kun on päätettävä, miten toimia matalan riskin kohteiden kanssa. Voi muuttaa asetuksia, jotta Norton 360 Online -ohjelma havaitsisi nämä tietoturvariskit.

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Tietoja vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja päivitysten asetuksista

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15463147_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011