Allekirjoitusohitukset

Allekirjoitusohitukset -asetuksissa voit valita tiettyjä tunnettuja tietoturvariskejä, jotka Norton 360 Online ohittaa tarkistuksissa. Esimerkiksi jos jokin toinen ohjelma tarvitsee toimiakseen tietoturvariskin sisältävän ohjelman, voit haluta pitää kyseisen ohjelman tietokoneellasi. Et ehkä myöskään halua saada ohjelmasta ilmoitusta tulevien tarkistusten yhteydessä.

Ohitukset heikentävät suojausta, eikä niitä tulisi käyttää, jos siihen ei ole erityistä tarvetta.

Voit käyttää seuraavia toimintoja Allekirjoitusohitukset -ikkunassa:

Lisää

Voit valita ja lisätä tunnettuja riskejä nimen mukaan Allekirjoitusohitukset -luetteloon

Poista

Poistaa riskin nimen Allekirjoitusohitukset -luettelosta

Riskin tiedot

Avaa Riskin tiedot -ikkunan, jossa on lisätietoja valitusta riskistä.

Voit tarkastella tietoturvariskin tietoja ja riskin vaikutusta järjestelmään.

Tietoja allekirjoitusohituksista

Kohteiden lisääminen Allekirjoitusohituksiin

Tietoja SONAR-suojauksesta

Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15463085_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 17/02/2011