Hiljaisen tilan asetukset

Norton 360 Online sisältää seuraavat vaihtoehdot kohdassa Hiljaisen tilan asetukset:

Hiljainen tila

Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön manuaalisesti määritettyä ajankohtaa varten.

Koko näytön tunnistus

Norton 360 Online ottaa tämän toiminnon automaattisesti käyttöön havaitessaan koko näytön sovelluksen. Norton 360 Online poistaa toiminnon käytöstä, kun lopetat koko näytön sovelluksen käytön.

Äänetön tila

Norton 360 Online ottaa tämän toiminnon automaattisesti käyttöön havaitessaan levyn polttotehtävän tai Media Center TV -tallennuksen. Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön automaattisesti, kun käynnistät ohjelman, joka on Äänettömän tilan ohjelmat -luettelossa. Norton 360 Online poistaa äänettömän tilan käytöstä, kun levyn poltto tai TV-ohjelman tallennus on päättynyt. Lisäksi Norton 360 Online poistaa käytöstä äänettömän tilan, kun tuote lakkaa havaitsemasta käynnissä olevia ohjelmia, jotka on luetteloitu Äänettömän tilan ohjelmat -luettelossa.

Norton 360 Online keskeyttää varoitukset ja ilmoitukset sekä useimmat taustalla suoritettavat toiminnot väliaikaisesti sen mukaan, mikä hiljainen tila on valittu. Voit käyttää seuraavia hiljaisen tilan valintoja:

Asetukset

Toiminto

Kuvaus

Neuvo

Hiljainen tila

Kun otat Hiljainen tila -valinnan käyttöön, hiljainen tila otetaan käyttöön määrätyksi ajaksi. Voit kytkeä hiljaisen tilan päälle tunniksi, kahdeksi tunniksi, neljäksi tunniksi, kuudeksi tunniksi tai päiväksi.

Kun hiljainen tila on päällä, Norton 360 Online keskeyttää kaikki varoitukset ja taustatoiminnot määrittelemäksesi ajaksi. Määritetyn ajan jälkeen Norton 360 Online poistaa hiljaisen tilan käytöstä. Voit poistaa hiljaisen tilan käytöstä manuaalisesti koska tahansa. Keskeytetyt toiminnot suoritetaan, kun hiljainen tila on kytketty pois päältä.

Varmista, että kytket täyden Hiljaisen tilan päälle ennen kuin suoritat tietokoneellasi tärkeän tehtävän.

Koko näytön tunnistus

Norton 360 Online havaitsee automaattisesti koko näytön tilassa suoritettavat sovellukset ja ottaa tällöin käyttöön hiljaisen tilan, jos Koko näytön tunnistus on käytössä. Tämä asetus on käytössä oletuksena.

Norton 360 Online myös tunnistaa Media Center Extender -istunnon aktiiviseksi koko näytössä käytettäväksi sovellukseksi ja ottaa hiljaisen tilan käyttöön.

Kun hiljainen tila on päällä, Norton 360 Online keskeyttää suurimman osan varoituksista ja taustatoiminnot. Vain ne toiminnot suoritetaan, jotka suojaavat tietokonettasi viruksilta ja muilta tietoturvauhilta. Keskeytetyt toiminnot suoritetaan, kun lopetat sovelluksen käytön koko näytön suuruisena.

Varmista, että Koko näytön tunnistus on valittu. Tällöin varoitukset estetään ja taustatoiminnot keskeytetään, kun sovelluksia suoritetaan koko näytön suuruisina. Vähentämällä taustatoimintojen määrää parannat tietokoneesi suorituskykyä. Tämän asetuksen pitäminen käytössä takaa keskeytyksettömän Media Center Extender -istunnon.

IMAPI 2.0 -levyn poltto

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön havaitessaan, että CD- tai DVD-levylle tallennetaan tiedostoja, jos IMAPI 2.0 -levyn poltto on käytössä. IMAPI 2.0 -levyn poltto on oletuksena käytössä. Norton 360 Online keskeyttää taustalla suoritettavat toiminnot tehostaakseen tallennusta, mutta näyttää edelleen varoitukset ja ilmoitukset. Kun levy on poltettu, Norton 360 Online poistaa äänettömän tilan automaattisesti käytöstä.

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön heti, kun CD- tai DVD-levyä aletaan polttaa Media Center -sovellusta käyttäen. Kun levyn polttoistunto on valmis, äänetön tila poistetaan automaattisesti käytöstä. Äänetöntä tilaa ei voi poistaa käytöstä levyn polton aikana niin, että valinta IMAPI 2.0 -levyn poltto poistetaan käytöstä Asetukset -ikkunassa.

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön, kun levyn polttamiseen käytetään seuraavia Media Center -polttosovelluksia:

• IMAPI 2.0

• J. River Media Center (versio 13.0.125 ja uudempi)

Varmista, että Media Center TV -tallennus -vaihtoehto on päällä, ennen kuin aloitat levyn polttamisen. Toiminto varmistaa järjestelmäresurssien parhaan hyödyntämisen ja levyn polton paremman suorituskyvyn.

Media Center -TV-tallennus

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön havaitessaan, että tietokoneella aloitetaan TV-ohjelman tallennus, jos Media Center -TV-tallennus on käytössä. Media Center -TV-tallennus on oletuksena käytössä. Norton 360 Online keskeyttää taustalla suoritettavat toiminnot tehostaakseen tallennusta, mutta näyttää edelleen varoitukset ja ilmoitukset. Kun tallennusistunto on ohi, Norton 360 Online poistaa äänettömän tilan automaattisesti käytöstä.

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön heti, kun tv-ohjelmaa aletaan tallentaa. Kun tallennusistunto on valmis, äänetön tila poistetaan automaattisesti käytöstä. Äänetöntä tilaa ei voi poistaa käytöstä TV-ohjelman tallennuksen aikana niin, että valinta Media Center -TV-tallennus poistetaan käytöstä Asetukset -ikkunassa.

Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan käyttöön, kun käytetään seuraavia Media Center -sovelluksia:

• Windows Media Center

Voi olla, että tietokone on käynnistettävä uudelleen Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen, jotta äänetön tila otettaisiin käyttöön tallennettaessa tv-ohjelmaa Windows Media Centerillä.

• J. River Media Center (versio 13.0.125 ja uudempi)

Varmista, että Media Center TV -tallennus -vaihtoehto on päällä, ennen kuin aloitat TV-ohjelman tallennuksen. Toiminto varmistaa järjestelmäresurssien parhaan hyödyntämisen ja tallennuksen paremman suorituskyvyn.

Käyttäjän määrittämät ohjelmat

Käyttäjän määrittämät ohjelmat luetteloi kaikki ohjelmat, jotka haluat tuotteen Norton 360 Online asettavan äänettömään tilaan. Voit lisätä manuaalisesti ohjelmia käyttäjän määrittämiin ohjelmiin. Kun Norton 360 Online havaitsee käynnissä olevan ohjelman, jonka lisäsit käyttäjän määrittämiin ohjelmiin, Norton 360 Online ottaa äänettömän tilan automaattisesti käyttöön. Se poistaa äänettömän tilan käytöstä vasta sitten, kun kaikki käyttäjän määrittämät ohjelmat on suljettu.

Kun äänetön tila on käytössä, Norton 360 Online keskeyttää taustalla suoritettavat toiminnot, mutta näyttää silti varoitukset ja ilmoitukset.

Voit myös poistaa ohjelman käyttäjän määrittämistä ohjelmista.

Lisää käyttäjän määrittämiin ohjelmiin kaikki ohjelmat, jotka käyttävät enemmän järjestelmäresursseja. Kun ohjelma lisätään käyttäjän määrittämiin ohjelmiin, Norton 360 Online voi keskeyttää taustatoiminnot, mikä parantaa suorituskykyä silloin, kun kyseinen ohjelma on käynnissä.

Tietoja hiljaisesta tilasta

Hiljaisen tilan käyttöönotto tai käytöstä poistaminen manuaalisesti

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15462179_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011