Tuotteen tietoturva

Voit varmistaa Norton-tuotteen turvallisuuden Tuotteen tietoturva -osion eri toiminnoilla. Se suojaa Norton-tuotteen luvattomalta käytöltä. Voit suojata tuotteen asetukset myös salasanalla.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Muiden kuin järjestelmänvalvojan pääsy asetuksiin

Antaa käyttää ja muokata Asetukset -ikkunan valintoja tileistä, joilla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Oletuksena tämä asetus ei ole käytössä. Jotta voisit ottaa tämän asetuksen käyttöön, sinun täytyy kirjautua tietokoneelle järjestelmänvalvojana. Et voi käyttää Asetukset -ikkunaa, jos se on avattu jossakin muussa tietokoneen käyttäjätilissä.

Nortonin peukalointisuojaus

Suojelee Norton-tuotetta tuntemattomien, epäilyttävien tai uhkaavien sovellusten hyökkäyksiltä ja muokkauksilta.

Asetusten salasanasuojaus

Voit suojata Norton 360 Online -ohjelman asetukset salasanalla.

Suojaa tuotteen asetukset luvattomalta käytöltä. Salasanan pituuden on oltava 8 - 256 merkkiä. Tämä asetus on oletusarvoisesti poistettu käytöstä.

Salasana pitää antaa joka kerta, kun tuotteen asetuksia halutaan tarkastella tai muokata tai jos tietoturvaominaisuuksia halutaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Jos salasana kuitenkin pääsee unohtumaan, sen voi palauttaa ikkunassa, joka aukeaa, kun Norton 360 Online poistetaan. Tuotetta ei tarvitse poistaa salasanan palauttamiseksi. Riitää, kun salasana palautetaan poistoikkunassa tähän tarkoitukseen olevalla toiminnolla. Toiminto tulee näkyviin asetuksien poistoikkunaan vain, jos asetukset on suojattu salasanalla. Voit määrittää uuden salasanan sen jälkeen, kun olet palauttanut salasanan kirjoittamalla valintaikkunassa lukevat satunnaiset kirjoitusmerkit.

Voit poistaa Asetusten salasanasuojaus -toiminnon käytöstä, jos Norton 360 Online -asetuksia ei enää tarvitse suojata salasanalla.

Tuotetilan valvonta

Voit valvoa Norton 360 Online -ohjelmiston toimintojen, esimerkiksi virustorjunnan, palomuurin tai Identiteetin suojauksen suojaustilaa tai ohittaa sen.

Voit valvoa toiminnon tilaa valitsemalla toiminnon. Voit ohittaa tilan poistamalla valintamerkin.

Tietoja Norton 360 Online-ohjelman asetusten suojaamisesta salasanalla

Tietoja Nortonin peukalointisuojauksesta

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15462176_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/03/2011