Lisää sähköpostiosoite

Lisää sähköpostiosoite -valintaikkunan avulla voit lisätä sähköpostiosoitteen Osoitekirjan ohitukset -luetteloon. Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein.

Käytä seuraavia teksti-ikkunoita tietojen lisäämiseen:

Nimi

Kirjoita sähköpostiosoitteelle nimi, jonka avulla tunnistat osoitteen helposti.

Osoite (vaaditaan)

Kirjoita sähköpostiosoite, jota et halua tuoda tuetun sähköpostiohjelman osoitekirjasta.

Kun lisäät sähköpostiosoitteen Osoitekirjan ohitukset -luetteloon, Norton AntiSpam ei tuo osoitetta automaattisesti Sallitut- tai Estetyt-luetteloon.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Osoitekirjan ohitusten määrittäminen