Osoitekirjan ohitukset

Kun lisäät sähköpostiosoitteen Osoitekirjan ohitukset -luetteloon, Norton AntiSpam ei tuo osoitetta Sallitut- tai Estetyt-luetteloon. Jos poistat sähköpostiosoitteen Sallitut- tai Estetyt-luettelosta, Norton AntiSpam lisää automaattisesti osoitteen Osoitekirjan ohitukset -luetteloon. Kun poistat sähköpostiosoitteen, jonka lisäsit manuaalisesti Sallitut- tai Estetyt-luetteloon, Norton AntiSpam ei kuitenkaan lisää osoitetta Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

Et voi lisätä toimialueen nimeä Osoitekirjan ohitukset -luetteloon. Kun poistat toimialueen nimen Sallitut- tai Estetyt-luettelosta, Norton AntiSpam ei lisää toimialueen nimeä Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

Määritä Osoitekirjan ohitukset ennen osoitekirjan tuomista. Lisää Sallitut-luetteloon kaikki sähköpostiosoitteet, joita et halua tuoda tuetun sähköpostiohjelman osoitekirjasta.

Voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja Osoitekirjan ohitukset -ikkunassa:

Lisää

Kirjoita sähköpostiosoite, jota et halua Norton AntiSpam -toiminnon tuovan osoitekirjasta.

Voit lisätä sähköpostiosoitteelle myös kuvaavan nimen, jotta tunnistat sen helposti.

Muokkaa

Muokkaa sähköpostiosoitetta tai sitä kuvaavaa nimeä, jonka lisäsit Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

Poista

Poista sähköpostiosoite Osoitekirjan ohitukset -luettelosta.

Jos poistat osoitteen Osoitekirjan ohitukset -luettelosta ja sitten tuot osoitekirjan tiedot, osoite lisätään Sallitut-luetteloon tai Estetyt-luetteloon.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Osoitekirjan ohitusten määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457380_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011