Sähköpostin virustarkistus

Norton 360 Online määrittää sähköpostiohjelman asetukset automaattisesti niin, että tietokone on suojattu viruksilta ja muilta tietoturvauhilta. Sähköpostin virustarkistus voidaan määrittää tarkistamaan kaikki saapuvat ja lähtevät sähköpostiviestit. Tarkistuttamalla saapuvat sähköpostiviestit suojaat tietokoneesi muiden lähettämiltä viruksilta. Tarkistuttamalla lähtevät sähköpostiviestit vältät virusten ja matojen lähettämisen vahingossa muille. Tällä tavalla Norton 360 Online suojaa tietokoneesi kaikilta uhilta, jotka saattavat piillä saamiesi tai lähettämiesi sähköpostiviestien liitetiedostoissa.

Norton 360 Online tukee kaikkia sähköpostiohjelmia, jotka käyttävät joko POP3- tai SMTP-tietoliikenneprotokollaa.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457370_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011