Selaimen suojaus

Kasvavan internetin käytön myötä selain on alttiina haittasivustojen hyökkäyksille. Tällaiset Web-sivustot etsivät selaimesta tietoturva-aukkoja ja käyttävät niitä hyväkseen ladatakseen ohjelmia tietokoneeseesi luvattasi tai tietämättäsi. Tällaisen toiminnan yhteydessä puhutaan myös ns. drive-by-latauksista. Norton 360 Online suojaa selaimesi haittasivustojen suorittamilta drive-by-latauksilta.

Selaimen suojaus -toiminto on saatavilla Internet Explorer 6.0-, Chrome 10.0- tai Firefox 3.6 -selaimelle tai näitä uudemmille versioille.

Kun Selaimen suojaus otetaan käyttöön, Norton 360 Online estää proaktiivisesti uudet tai tuntemattomat haittaohjelmat, ennen kuin ne voivat hyökätä tietokoneen kimppuun. Suojaamalla selaimesi Norton 360 Online suojaa henkilötietosi ja estää hyökkääjiä ottamasta tietokonettasi etähallintaansa.

Pidä Selaimen suojaus -toiminto aina käytössä. Näin suojaat selaimesi haittasivustojen hyökkäyksiltä.

Selaimen suojauksen poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Tietoja Luvattoman käytön eston ja selaimen suojauksen asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457369_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/10/2011