Active Desktop -muutosten valvonta

Active Desktop -muutosten valvonta varmistaa, että haittaohjelmat eivät voi käyttää luotettujen sovellusten dokumentoitua käyttöliittymää siirtääkseen tietoja verkon ulkopuolelle aiheuttamatta palomuurihälytyksiä.

Haittaohjelmat luovat HTML-sivun, joka sisältää ulkoisille Web-sivustoille linkittävät elementit. Nämä ohjelmat asettavat tämän HTML-sivun Windowsin Active Desktop -työpöydäksi. Kun Active Desktop kytketään päälle, se yhdistää Web-sivuston osoitteeseen, jonka HTML-koodi sisältää. Kun Active Desktop -muutosten valvonta on aktiivinen, se hälyttää aina, kun haittaohjelma yrittää muuttaa Active Desktop -työpöytääsi. Voit sen jälkeen sallia tai estää nämä ohjelmat. Ohjelmat, jotka saavat muuttaa työpöytäsi Active Desktop -työpöydäksi, luetellaan automaattisesti Active Desktop -muutosten valvonta -valintaikkunassa.

Tuo ohjelman tiedot näkyviin napsauttamalla sitä.

Seuraavassa taulukossa luetellaan ohjelmien tiedot:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457367_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011