Suoran verkkokäytön valvonta

Jotkin haittaohjelmat ohittavat verkkoliikenteen tunkeutumalla Windowsin TCP/IP-kerroksen läpi tavoitteenaan lähettää ja vastaanottaa tietoja palomuurihälytyksiä aiheuttamatta. Suoran verkkokäytön valvonnalla taataan, etteivät nämä ohjelmat voi suorittaa tällaisia toimintoja.

Haittaohjelmat luovat ylimääräisen verkkokerroksen ja ohittavat näin tavanomaiset viestintäkanavat, joita palomuuri valvoo. Nämä ohjelmat tunkeutuvat Windowsin TCP/IP-kerroksen läpi lähettääkseen ja vastaanottaakseen dataa. Kun suoran verkkokäytön valvonta on aktiivinen, se hälyttää aina, kun haittaohjelma yrittää hyökätä palomuurin datavalvontaprosessia vastaan. Voit sen jälkeen sallia tai estää nämä ohjelmat. Ohjelmat, jotka saavat käyttöää verkkoa suoraan, luetellaan Suoran verkkokäytön valvonta -valintaikkunassa automaattisesti.

Tuo ohjelman tiedot näkyviin napsauttamalla sitä.

Seuraavassa taulukossa luetellaan ohjelmien tiedot:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457337_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011