Koodin lisäyksen valvonta

Koodin lisäyksen valvonta auttaa varmistamaan, että troijalaiset ja muut haittaohjelmat eivät pysty lisäämään koodia sovellusten prosesseihin ilman, että palomuuri antaa asiasta hälytyksen.

Haittaohjelma lisää koodia luotetun sovelluksen osoiteavaruuteen ja tulee sen osaksi. Tämä koodi on suoritettavissa ja voi panna alulle mitä tahansa verkkoliikennettä, koska palomuuri pitää sitä luotetun sovelluksen liikenteenä. Kun Koodin lisäyksen valvonta on aktiivinen, se hälyttää aina, kun haittaohjelma yrittää muokata luotetun sovelluksen koodia. Käyttäjä voi silloin sallia, estää tai sulkea koodia lisäävät ohjelmat.

Koodia lisäävät ohjelmat luetellaan automaattisesti Koodin lisäyksen valvonta -valintaikkunassa. Tuo ohjelman tiedot näkyviin napsauttamalla sitä.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu ohjelmien tarkat merkinnät sekä niiden kuvaukset:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja ohjelmasäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457336_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011