Komentorivin suorituksen valvonta

Komentorivin suorituksen valvonta varmistaa, että haittaohjelmat eivät voi käynnistää luotettuja sovelluksia piilotettuna komentoriviparametrien avulla aiheuttamatta palomuurihälytyksiä.

Haittaohjelmat käynnistävät luotetun ohjelman päästäkseen Internetiin muokkaamalla sen komentoriviparametrejä. Nämä ohjelmat voivat myös käynnistää prosessin käyttämällä Windowsin komentoriviprosessia tai tehtävänajoitusmekanismia. Kun Komentorivin suorituksen valvonta on aktiivinen, se hälyttää aina, kun epäilyttävä ohjelma yrittää käynnistää luotetun sovelluksen komentoriviparametrien avulla. Voit sen jälkeen sallia tai estää tämän ohjelman. Ohjelmat, joille annat luvan käynnistyä luetteloidaan automaattisesti Komentorivin suorituksen valvonta -valintaikkunassa. Näytä ohjelman tiedot napsauttamalla sitä.

Seuraavassa taulukossa luetellaan ohjelmien tiedot:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja ohjelmasäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457335_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011