Automaattinen ohjelmanhallinta

Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää automaattisesti Internet-yhteyksien käyttöön liittyvät asetukset ohjelmille, kun ohjelmia käytetään ensimmäistä kertaa. Kun ohjelma yrittää yhdistää Internetiin ensimmäistä kertaa, automaattinen ohjelmanhallinta luo säännöt sitä varten.

Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää verkkoyhteyksien käyttöön liittyvät asetukset vain niille ohjelmille, jotka Symantec on katsonut turvallisiksi. Norton 360 Online estää tartunnan saaneen ohjelman yhteydenoton internetiin siitä huolimatta, onko Automaattinen ohjelmanhallinta käytössä vai ei. Tässä tapauksessa Norton 360 Online ilmoittaa sitten, että sovellus on estetty.

Automaattinen IPv6 NAT Traversal -liikenteen oppiminen -vaihtoehto on valittavissa vain, kun automaattinen ohjelmanhallinta on käytössä. Norton 360 Online tarjoaa tämän vaihtoehdon sellaisen verkkoliikenteen hallintaan, joka käyttää Teredoa tietokoneen kanssa kommunikointiin.

Voit poistaa automaattisen ohjelmanhallinnan käytöstä, jos haluat itse määrittää Internet-yhteyksien käyttöön liittyvät asetukset ohjelmille. Kun ohjelma yrittää muodostaa Internet-yhteyden ensimmäistä kertaa, näkyviin tuleva hälytys pyytää määrittämään käyttöoikeusasetukset. Jos et halua saada näitä hälytyksiä, voit ottaa Automaattisen ohjelmanhallinnan käyttöön.

Kun kytket automaattisen ohjelmanhallinnan pois päältä, saat varoituksen. On erittäin suositeltavaa, että Automaattinen ohjelmanhallinta pidetään käytössä. Jos olet poistanut sen käytöstä, saatat tehdä virheellisiä päätöksiä, jotka voivat sallia haittaohjelmia tai estää tärkeitä Internet-ohjelmia ja toimintoja.

Kun olet kytkenyt automaattisen ohjelmanhallinnan pois päältä, voit kytkeä lisätapahtumien valvonnan päälle. Kun kytket Lisätapahtumien valvonnan päälle, saat lukuisia palomuurihälytyksiä.

Jos et halua saada palomuurihälytyksiä, voit ottaa käyttöön Automaattisen ohjelmanhallinnan.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457333_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011