Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen hallinta

Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen hallinta -vaihtoehdolla voit ottaa käyttöön tiedoston ja tulostimen jakamisen kaikkien verkossasi olevien tietokoneiden kesken.

Windows XP -käyttöjärjestelmässä voit asettaa vaihtoehdon kohtaan Käytössä, Kysy tai Pois käytöstä. Kun asetukseksi on valittu Kysy, Norton 360 Online tuo näkyviin kehotuksen aina, kun tietokone yhdistetään uuteen verkkoon. Kehotus tulee näkyviin vain, jos tietokone täyttää seuraavat ehdot:

  • Tietokoneessa pitää olla ainakin yksi jaettava resurssi ja käyttöjärjestelmän pitää olla Windows Media Center Edition.

  • Tietokoneen täytyy käyttää yksityistä IP-osoitteen aluetta

  • Tietokoneella täytyy olla suojattu langaton tai langallinen yhteys

Vastauksen perusteella Norton 360 Online luokittelee verkon joko jaetuksi tai suojatuksi. Vain kun luottamustaso on asetettu jaetuksi, voidaan tiedostojen tai tulostimien kaltaisia resursseja jakaa muiden verkossa olevien tietokoneiden kesken.

Windows 7 -käyttöjärjestelmässä voit asettaa Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen hallinta -vaihtoehdon joko Käytössä - tai Pois käytöstä -tilaan. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Kun Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen hallinta on käytössä, Norton 360 Online sallii tiedostojen ja tulostimien jakamisen Microsoft-verkon kautta. Tämä toiminto kuitenkin edellyttää, että verkossasi oleva tietokone on käyttänyt näitä palveluita tietokoneellasi ennen kuin asensit nykyisen Norton 360 Online -version. Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen ohjaus havaitsee automaattisesti, jos Windowsin tiedoston/tulostimen jakamistoiminto on aktivoitu ennen Norton 360 Online -ohjelman asennusta tai asennuksen jälkeen. Jos verkko on suojattu Norton 360 Online -ohjelman asennuksen yhteydessä, mutta kansio on jaettu, verkon luottamustila asennetaan automaattisesti Jaettu-tilaan.

Jotkin Windows 7:n ominaisuuksista, esimerkiksi Home Media Experience, toimivat vain, kun verkon luottamustasoksi on asetettu joko Jaettu tai Täysi luottamus. Kun automaattinen tiedoston tai tulostimen jakamisen hallinta on käytössä, toiminto asettaa verkon luottamustasoksi Jaettu vain, jos kaikki jakamisen tietoturvavaatimukset täyttyvät.

Jos tiedostojen ja tulostimien jakaminen on käytössä verkossa, käyttäjän on varmistettava, että kaikki jaetut resurssit on suojattu salasanalla.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457119_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/04/2011