Tilallinen protokollasuodatus

Tilallinen protokollasuodatus suodattaa tai estää datapaketit, jotka eivät vastaa tunnettua yhteystilaa kahden tietokoneen välillä. Yhteystila sisältää sellaiset ominaisuudet kuin IP-osoitteet, portit ja yhteyttä pitkin siirtyvien datapakettien jaksonumerot.

Valitse Tilallinen protokollasuodatus -toiminto, kun haluat tehdä seuraavaa:

• Analysoida tietokoneesi saapuvaa verkkoliikennettä.

• Estää epäilyttävät sovellukset, jotka yrittävät yhdistää tietokoneeseesi.

Tilallinen käytäntösuodatin soveltaa verkkoliikennesääntöä saapuvalle tietoliikenteelle. Suodatus määrittää ensin, onko saapuvan viestinnän käyttämä protokolla sallittu. Tämän jälkeen se määrittää liikenteen lähteen ja vahvistaa lähteen osoitteen luotettavuuden. Tämän analyysin perusteella tilallinen protokollasuodatus sallii tai estää liikenteen.

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457118_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011