Estettyjen porttien piilotus

Portit ovat virtuaalisia datayhteyksiä, jotka mahdollistava suoran tietojen vaihdon kahden tai useamman tietokoneen välillä. Portit voivat olla jommassakummassa seuraavista tiloista:

Avoin

Mahdollistaa internet-yhteyden muodostamisen.

Avoimet portit antavat myöntävän vastauksen saapuvaan yhteyspyyntöön.

Suljettu

Estää internet-yhteyden muodostamisen.

Suljetut portit antavat kieltävän vastauksen saapuvaan yhteyspyyntöön.

Älykkään palomuurin asetusten avulla voit aktivoida palomuurin ominaisuuksia ja mukauttaa portteja, joita tietokone käyttää verkkosivujen avaamiseen.

Kun käytät Estettyjen porttien piilotus -toimintoa, Norton 360 Online piilottaa tietokoneen porttien tilan muilta tietokoneilta. Tässä tilassa palomuuri ei vastaa muiden tietokoneiden porttitarkistuksiin. Tietokoneen käyttämättömät ja estetyt portit eivät vastaa verkosta saapuviin kyselyihin, kun Estettyjen porttien piilotus -toiminto on käytössä.

Kun Estettyjen porttien piilotus -toiminto poistetaan käytöstä, Norton 360 Online antaa muiden tietokoneiden käyttöön luettelon, jossa näkyvät tietokoneen avoimet ja suljetut portit. Tässä tilassa estetyt portit vastaavat verkkokyselyihin ja yhteyspyyntöihin ja ilmoittavat olevansa suljettuja.

Estettyjen porttien piilotus -toiminto varmistaa, että suljetut portit ja epäaktiiviset portit eivät vastaa yhteydenmuodostusyrityksiin.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457117_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011