Estä kaikki verkkoliikenne

Estä kaikki verkkoliikenne -toiminto estää tietokoneen kaiken saapuvan ja lähtevän tietoliikenteen. Kun vaihdat Estä kaikki verkkoliikenne -asetukseksi Estetty, Norton 360 Online estää tietokoneen kaiken saapuvan ja lähtevän verkkoliikenteen.

Sinun täytyy ehkä esimerkiksi olla pois järjestelmän luota pitkän aikaa. Tällöin haluat varmistaa järjestelmäsi niin, ettet salli sen viestiä verkon muiden tietokoneiden kanssa. Tässä tapauksessa voit estää tietokoneen kaiken saapuvan ja lähtevän tietoliikenteen Estä kaikki verkkoliikenne -asetuksen avulla.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457116_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011