Palomuurin palauttaminen

Palomuurin palauttaminen -valinta palauttaa Älykkään palomuurin oletustilaansa. Tästä syystä Norton 360 Online pyytää vahvistuksen, kun yrität palauttaa palomuurin.

Palomuurin palauttaminen -valinta nollaa palomuurin asetukset, kuten palomuurisäännöt ja luottamisen hallinnan asetukset. Jos palautat palomuurin, esimerkiksi kaikki muokkaamasi säännöt ja asetukset poistetaan. Palomuurin palauttaminen poistaa myös AutoBlock-toiminnon tietokone-eston ja muuttaa Luottamisen hallinnan asetuksia Verkon tietoturvakartassa. Windows XP -käyttöjärjestelmässä Norton 360 Online kehottaa valitsemaan verkon luottamustason sen jälkeen, kun palomuuri on palautettu. Hälytys tulee näkyviin vain, kun jakamisen turvaehdot täyttyvät.

Tapahtumaloki pitää yllä luetteloa kaikista palomuurin toiminnoista. Voit tarkastella lokitiedostoja Tietoturvahistoria -ikkunan Palomuuri - toiminnot -luokassa.

Valitsemalla Palauta takaat, että suositellut palomuurisäännöt ja -asetukset määritetään. Jos olet esimerkiksi muokannut epätavallisten protokollien luetteloa, se palautetaan takaisin oletusasetukseensa. Samalla tavoin, jos olet ottanut käyttöön tai poistanut käytöstä jonkin kehittyneen palomuuritoiminnon, se palautetaan oletustilaansa.

Palomuuri on poissa käytöstä muutaman sekunnin ajan. Palomuurin palauttamiseen kuluu tämän verran aikaa.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457115_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/10/2011