Epätavalliset protokollat

Kun kaksi tietokonetta vaihtavat tietoja keskenään, ne käyttävät yhteisiä viestintäprotokollia. TCP/IP, DHCP, DNS ja HTTP ovat eräitä yleisistä protokollista. Joissakin tapauksissa viestintä saattaa tapahtua epätavallista protokollaa käyttäen. Troijalaiset saattavat käyttää epätavallisia protokollia tietokoneelle hyökkäämiseen. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa, että annat Älykkään palomuurin käsitellä epätavallisten protokollien avulla tapahtuvan viestinnän.

Jotkin epätavalliset protokollat rakentuvat sellaisten yleisten protokollien kuin TCP, IPv6 ja ICMP varaan. Älykkään palomuurin Epätavalliset protokollat -toiminto käsittelee tietyt tapaukset, joissa käytetään epätavallisia protokollia. Tämä toiminto suojelee tietokonettasi estämällä sen luvattoman käytön.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457114_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011