File Insight

File Insight -ikkunasta näet tärkeän tiedoston tiedot. Tärkeä tiedosto on käytettävissä tietokoneella. File Insight -ikkuna näyttää järjestelmällisesti tietoja jokaisesta tietokoneella olevasta tärkeästä tiedostosta. Kun napsautat vasemmanpuoleisesta ruudusta vaihtoehtoa, tiedot näkyvät Norton 360 Online -ohjelman oikeanpuoleisessa ruudussa.

Tiedot sisältävät yleistiedot, alkuperää ja aiempaa käyttöä koskevat tiedot, resurssien käyttötiedot ja tietoja toiminnoista, joita tiedosto on suorittanut järjestelmässä.

File Insight -ikkuna näkyy vain seuraaville tiedostotyypeille:

• .exe

• .msi

• .dll

• .sys

• .drv

• .ocx

• .loc

File Insight -ikkunan vasen ruutu sisältää seuraavat välilehdet:

Tiedot

Tässä näkyvät vakausluokitusta, luottamustasoa, yhteiskäyttöä ja tiedoston julkaisuajankohtaa koskevat tiedot.

Voit tarkastella tietoja, jotka koskevat esimerkiksi allekirjoitusta ja tiedoston luontipäivämäärää. Tästä voidaan myös päätellä, onko tiedosto käynnistystiedosto ja milloin sitä viimeksi käytettiin.

Symantec analysoi tiedostoa koskevat lisätiedot, kuten digitaalisen allekirjoituksen ja hajautusarvon, jotta tiedoston luottamustaso voidaan määrittää. Symantec nimeää luotettavat tiedostot nimellä Nortonin luottama. Voit määrittää tiedoston tämänhetkisen luottamustason Tarkista luottamustaso nyt -valinnalla. Käyttäjä voi myös itse asettaa tiedostolle luottamusarvon. Voit toimia näin esimerkiksi tilanteessa, jossa tiedoston luottamustaso määritellän tuntemattomaksi tai ei-luotetuksi, vaikka tiedät, että tiedosto kuuluu tunnettuun sovellukseen. Tässä tapauksessa käyttäjä voi itse määrätä tiedoston luotettavaksi toiminnolla Luota nyt.

Tiedoston luotettavuutta voidaan myös määrittää tutkimalla sen yhteisökäyttöä. Symantec käyttää tarkkaa tilastointikeinoa, jonka avulla tiedosto määritetään ja luokitellaan turvalliseksi.

Voit tarkastella ohjelman vakausluokitusta, joka kertoo, kuinka usein ohjelma kaatuu.

Vakausluokitukset ovat maailmanlaajuisia, eivät aluekohtaisia. Vakausluokitukset saattavat vaihdella käyttöjärjestelmän mukaan.

Alkuperä

Tarjoaa tietoja tiedoston alkuperästä.

Tiedoston historiatiedot ovat käytettävissä, jos latasit tai loit tiedostot Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen. Jos tiedosto on ladattu Internetistä, näet mistä URL-osoitteesta se on peräisin. Näet myös tiedoston ylätason tiedostoista kuusi. Voit myös määrittää tiedoston turvallisuustason.

Toiminta

Näyttää lisätietoja prosessin resurssien käytöstä.

Näytä -pudotusluettelossa voi tarkastella seuraavia tietoja:

• Suorituskyky : Näyttää Suorituskyky-kaavion.

Suorituskyky-kaavion pohjalta voidaan päätellä, kuinka paljon tietokoneen kokonaisresursseja prosessi varaa. Zoomaus -toiminnolla voidaan suurentaa Suorituskyky-kaaviota, jossa näkyvät tietokoneella käynnissä olevat resurssit.

• Suorituskykyilmoitus : Näyttää tietoja siitä, kuinka paljon prosessi käyttää suoritinta, muistia ja kiintolevytilaa.

Norton 360 Online näyttää tiedot vasta siinä vaiheessa, kun prosessi ylittää määritetyn resurssien varauksen kynnyksen.

Voit käyttää Älä hälytä tästä tiedostosta -linkkiä, jos haluat, että Norton 360 Online lopettaa ohjelman valvonnan. Linkki muuttuu muotoon Hälytä tästä tiedostosta, kun Norton 360 Online lopettaa ohjelman valvonnan.

Voit käyttää Asetukset -linkkiä ja tarkastella Hallinta-asetukset -osaa, joka on Asetukset -ikkunassa.

• Verkko : Näyttää prosessin verkkotoiminnan.

Norton 360 Online näyttää tiedot vain, jos prosessi suorittaa verkkotoimintoja. Jokaisesta verkkotoiminnosta voidaan katsoa tietoja, esimerkiksi käytetty IP-osoite ja protokolla.

• Avainten muutosten vaihtoehto : Näyttää Windowsin rekisterin muutosten tiedot.

Norton 360 Online Näyttää lisätyn tai muokatun Windowsin rekisterimerkinnän sijainnin. Norton 360 Online antaa myös luettelon ohjelmista, joiden Windowsin rekisterimerkintöjä on lisätty tai muokattu. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos lisäsit tai muokkasit Windowsin rekisterimerkintöjä.

Voit lisäksi käyttää Paikallista -toimintoa ja etsiä tiedoston tietokoneelta. Saat lisätietoja verkossa olevalta opastussivulta, jonne pääset Lisätietoja -linkistä. Voit käyttää Kopioi leikepöydälle -toimintoa tiedon kopioimiseen File Insight -ikkunasta leikepöydälle. Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Tiedoston luottamustason tarkistaminen

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457098_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2011