Suorituskykyprofiilien tarkistus

Suorituskykyprofiilien tarkistuksen asetukset antavat sinun määrittää, kuinka Norton 360 Online tarkistaa tietokoneesi tiedostojen digitaalisen allekirjoituksen ja luottamustason perusteella. Voit määrittää tuotteen Norton 360 Online ohittamaan tarkistuksessa tiedostot, joiden digitaaliset allekirjoitukset tunnetaan tai joiden luottamustaso on korkea. Näin tarkistuksesta tulee kevyempi, nopeampi ja tehokkaampi.

Voit määrittää suorituskykyprofiilien tarkistuksen mille tahansa seuraavista profiileista:

Täydellinen tarkistus

Norton 360 Online suorittaa tietokoneen täydellisen tarkistuksen

Kattavassa tarkistuksessa tietokoneen kaikki tiedostot tarkistetaan niiden luottamustasosta ja digitaalisesta allekirjoituksesta huolimatta.

Normaali luottamustaso

Norton 360 Online ohittaa tarkistuksessa tiedostot, jotka Norton on todennut luotettaviksi

Norton 360 Online tarkistaa kaikki tiedostot, joiden luottamustaso on muu kuin Nortonin luottama.

Korkea luottamustaso

Norton 360 Online ohittaa tarkistuksessa tiedostot, joiden digitaaliset allekirjoitukset tunnetaan tai joiden luottamustaso on korkea.

Norton 360 Online ei tarkista tiedostoja, joiden luottamustaso on Nortonin luottama tai käyttäjän luottama. Se myös ohittaa turvalliset tiedostot, joiden luottamustaso on todettu korkeaksi tarkistuksessa. Ohjelma tarkistaa tiedostot, joiden luottamustaso on jokin seuraavista: heikko luottamus, todistamaton luottamus ja ei-luotettu. Lisäksi ohjelma tarkistaa tiedostot, joilla ei ole luokan 3 digitaalista allekirjoitusta.

Norton 360 Online suorittaa tietokoneen tarkistuksen Suorituskykyprofiilien tarkistuksessa tehtyjen määritysten perusteella.

Tietoja Norton Insightista

Tarkistuksen suorituskykyprofiilien määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457092_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/02/2011