Ohitukset/matalat riskit

Ohitukset / matalat riskit -asetuksilla voit määrittää, mitkä kohteet Norton 360 Online ohittaa tarkituksissa. Voit valita kohteet ja tietoturvariskit, joita et halua sisällyttää Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksiin. Voit jättää kohteet pois sekä riskien tarkistuksista että Auto-Protect-toiminnon suorittamista tarkistuksista. Voit myös hallita ohitusasetusten avulla matalan riskin kohteita tietokoneellasi.

Ohitukset / matalat riskit -toiminto heikentää suojauksen tasoa. Sitä ei tulisi käyttää, jos siihen ei ole erityistä tarvetta.

Seuraavassa taulukossa luetellaan Ohitukset / Matalat riskit -valinnat:

Matalat riskit

Voit hallita tietokoneesta löytyneitä matalan riskin kohteita.

Norton 360 Online poistaa automaattisesti keskitason ja korkean riskin kohteet.

Voit määrittää, miten haluat Norton 360 Online -ohjelman reagoivan matalan riskin kohteisiin.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Poista

Poistaa havaitut matalan riskin kohteet automaattisesti.

• Ohita

Ohittaa havaitut matalan riskin kohteet automaattisesti.

• Kysy

Antaa sinulle eniten hallintavaihtoehtoja. Voit valita jokaisessa riskinkäsittelyn vaiheessa suoritettavat toimenpiteet.

Tarkistuksissa ohitettavat kohteet

Voit määrittää, mitkä levyt, kansiot ja tiedostot haluat jättää pois riskien tarkistuksesta.

Voit lisätä uudet kohteet, jotka pitää ohittaa, tai muokata jo ohitettavaksi määritettyjä kohteita. Voit myös poistaa kohteita ohitettavien kohteiden luettelosta.

Auto-Protect-, SONAR- ja Lataustiedot-tarkistuksissa ohitettavat kohteet

Voit määrittää, mitkä levyt, kansiot ja tiedostot haluat jättää pois Auto-Protect-, SONAR- ja Download Insight -tarkistuksista.

Voit lisätä uudet ohjelmat, jotka pitää ohittaa, tai muokata jo ohitettavaksi määritettyjä ohjelmia. Voit myös poistaa kohteita ohitettavien kohteiden luettelosta.

Kun haluat jättää pois tiedoston Download Insight -tarkastuksesta, sinun täytyy valita kansio ja ladata tiedosto valittuun kansioon. Jos esimerkiksi lataat mahdollisen uhan sisältävän suoritettavan tiedoston tähän kansioon, Norton 360 Online antaa sinun ladata tiedoston, eikä poista sitä tietokoneeltasi. Symantec suosittelee, että luot uuden kansion erityisesti Download Insight -ohituksia varten.

Kaikissa tarkistuksissa ohitettavat allekirjoitukset

Voit valita tiettyjä tunnettuja tietoturvariskejä, jotka ohitetaan tarkistuksessa.

Allekirjoitusten ohitukset heikentävät suojausta, joten niitä ei tulisi käyttää, jos siihen ei ole erityistä tarvetta. Kohteita ei pidä määrittää ohitettavaksi, jos ei olla täysin varmoja siitä, että ne eivät ole saaneet tartuntaa.

Voit valita tunnettuja riskejä nimen perusteella ja poistaa riskin nimen ohitettavien kohteiden luettelosta. Voit tarkastella riskin vakavuutta. Sen mittareina toimivat riskin vaikutus suorituskykyyn ja tietosuojaan sekä riskin kyky poistaa kohteita ja piiloutua.

Tietoja SONAR-suojauksesta

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457075_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/04/2011