Identity Safen tietojen vieminen

Voit viedä Identity Safe -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos haluat siirtää Identity Safen tiedot uuteen tietokoneeseen.

Voit palauttaa Identity Safe -tiedot, kun tuotteesi vanhenee.

Identity Safe -tiedot voi viedä seuraavin tavoin:

Tiedostomuoto

Voit valita varmuuskopion tiedostomuodon.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Identity Safe -varmuuskopion tiedostomuoto

Voit varmuuskopioida Identity Safe -tiedot .DAT-tiedostomuodossa.

• Muotoilematon teksti

Voit varmuuskopioida Identity Safe -kirjautumistiedot ja muistiinpanot .CSV-tiedostomuodossa.

Symantec suosittelee, että varmuuskopioit Identity Safe -tiedot Identity Safe -varmuuskopion tiedostomuodossa, jotta saat niille tehokkaamman suojan.

Vie tiedot kohteeseen

Voit varmuuskopioida kaikki Identity Safe -tiedot ilmoittamaasi sijaintiin.

Voit kirjoittaa kohteen sijainnin tai selata sen näkyviin ja antaa .DAT-päätteisen tiedostonimen.

Salasana (valinnainen)

Voit määritellä salasanan varmuuskopiotiedostolle.

Sinun on annettava tämä salasana, kun haluat palauttaa varmuuskopioidut tiedot. On suositeltavaa, että määrittelet salasanan, jotta suojaat tietosi väärinkäytöltä. Voit antaa salasanan, joka on eri kuin Identity Safe -salasanasi.

Jos viet Identity Safe -tiedot .CSV-tiedostomuodossa, Salasana -kentät on otettu pois käytöstä.

Vahvista

Voit vahvistaa määrittelemäsi salasanan.

Jos viet Identity Safe -tiedot .CSV-tiedostomuodossa, Salasana -kentät on otettu pois käytöstä.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Identity Safen varastoista

Tietoja Identity Safe -tietojen viemisestä ja tuomisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15457000_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011