Uusi kansio

Voit luoda kansioita ja ryhmitellä kaikki tallennetut Web-sivustojen kirjautumistietosi niihin. Voit kirjoittaa haluamasi kansion nimen Anna uuden kansion nimi -ruutuun.

Voit myös luoda uuden kansion valitsemalla verkkosivun yläosasta Tallenna. Kun olet valinnut Tallenna, Tallenna sivuston kirjautumistiedot -valintaruutu tulee näkyviin. Kirjoita kansion luontia varten kansion nimi Kansio-pudotusvalikkoon. Luotu kansio näkyy Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Jos haluat, voit myös nimetä kansion uudelleen. Kun napsautat kansion nimeä Kirjautumiset -ruudussa, Kansion nimi -valintaikkuna tulee näkyviin Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan oikealle puolelle. Voit kirjoittaa kansiolle uuden nimen käyttämällä tätä vaihtoehtoa. Tallenna kirjoittamasi uusi nimi valitsemalla Ota käyttöön -vaihtoehto.

Kansion nimessä ei voi käyttää seuraavia merkkejä: \ / : & * ? " < > [ ]

Voit tarkastella luotuja kansioita Identity Safe -valikossa Norton-työkalurivillä.

Kirjautumisten muokkaaminen

Kirjautumistietojen tallentaminen