Vaaditaan kortin salasana

Voit tarkastella salasanalla suojattua korttia vain, kun kortin lukitus on purettu. Et voi muokata, kopioida tai poistaa kortteja, mikäli et anna salasanaa.

Vaaditaan kortin salasana -valintaikkuna aukeaa myös silloin, kun yrität täyttää Web-sivulla olevan lomakkeen salasanasuojatusta kortista. Voit täyttää lomakkeen automaattisesti kortista vain, jos annat salasanan.

Poistaaksesi kortin lukituksen kirjoita salasana. Jos olet unohtanut salasanasi, voit saada apua sen muistamiseen käyttämällä salasanavihjettä.

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15456998_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 14/02/2011