Identity Safen salasanan muuttaminen

Sinun tulisi vaihtaa Identity Safe -salasanasi säännöllisesti, jotta tietosi pysyvät suojattuina ja jotta henkilökohtaisten tietojesi luvaton käyttö estetään.

Voit vaihtaa Identity Safe -salasanasi seuraavilla valinnoilla:

Nykyinen salasana

Voit antaa nykyisen Identity Safen salasanan.

Salasanavihje antaa ensiasennuksen yhteydessä tallentamasi vihjeen nykyisestä salasanasta.

Salasanavihje

Näyttää nykyisen Identity Safen salasanavihjeen.

Salasanavihje antaa ensiasennuksen yhteydessä tallentamasi vihjeen nykyisestä salasanasta.

Salasanan vahvuus

Näet, kuinka vahva salasanasi on.

Grafiikka näyttää salasanan vahvuuden.

Vahvan salasanan luominen

Näyttää vahvojen salasanojen luomista koskevia lisätietoja.

Uusi salasana

Antaa valita uuden Identity Safen salasanan.

Vahvista salasana

Vahvista Uusi salasana -ikkunaan kirjoitettu salasana kirjoittamalla se uudelleen.

Vihje

Antaa tallentaa salasanavihjeen, josta on apua, jos unohdat salasanan.

Identity Safe -salasanan vaihtaminen

Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15456997_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011