Sovelluksen integrointi

Sovelluksen integrointi -välilehdellä on luettelo tuetuista sähköpostiohjelmista ja -asiakkaista, jotka on asennettu tietokoneelle, sekä niiden osoitekirjoista. Integroimalla Norton AntiSpam -ominaisuuden sähköpostiohjelmiisi voit estää ei-toivotut sähköpostiviestit.

Kun valitset sähköpostiohjelman, Norton 360 Online lisää tuetun ohjelman työkaluriville Norton AntiSpam -pudotusvalikon tai muutamia valintoja. Sähköpostiviestit voidaan luokitella Norton AntiSpam -ohjelman pudotusvalikon ja valintojen avulla roskapostiksi tai kelvollisiksi. Niillä voit myös tyhjentää roskapostikansion ja avata Asetukset -ikkunan Norton AntiSpam -ohjelman asetuksien määrittämistä varten. Jos sähköpostiohjelmassasi ei ole roskapostikansiota, ohjelma luo kansioalueelle Norton AntiSpam -kansion. Norton AntiSpam -kansion avulla voit lajitella ja säilyttää roskapostiviestejä. Jos sähköpostiohjelmassa on Norton AntiSpam -kansio aiemmasta Norton 360 Online -versiosta, Norton AntiSpam käyttää Norton AntiSpam -kansiota, ei roskapostikansiota.

Seuraavat sähköpostiohjelmat eivät tue sovelluksen integrointia:

• Outlook 2010 64-bittinen versio

• Thunderbird

• Windows Mail

Voit myös tuoda sähköpostiohjelman osoiteluettelon Sallitut-luetteloon.

Valitse sähköpostiohjelmat, joihin haluat integroida Norton AntiSpam -ominaisuuden.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Outlook

Norton AntiSpam integroituu Outlook-versioihin 2002/2003/2007/2010.

Norton 360 Online tukee vain 32-bittistä Microsoft Outlook 2010 -versiota.

Outlook Express

Norton AntiSpam integroituu Outlook Express 6.0:aan tai uudempaan versioon.

Voit valita yhden tai useampia osoitekirjoja, joiden sähköpostiosoitteet haluat Norton AntiSpam -ominaisuuden tuovan.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Integroi Outlook-yhteystietoluetteloon

• Integroi Windowsin osoitekirjaan

Kun Norton AntiSpam tuo osoitteet, se tuo myös osoitteet, jotka ovat saatavilla sähköpostiohjelman turvallisten lähettäjien luettelosta ja Estetyt-luettelosta.

Aloitusikkuna -valinta, joka sijaitsee Yleistä -rivin alla, näyttää lyhyen Norton AntiSpam -ominaisuutta koskevan esittelyn aina kun sähköpostiohjelma käynnistetään. Halutessasi voit poistaa aloitusikkunan käytöstä.

Palaute -valinnan avulla Yleistä -rivillä voit lähettää palautetta väärin luokitelluista sähköpostiviesteistä Symantecille.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun Microsoft Outlook tai Outlook Express on asennettu tietokoneellesi.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

On

Lähettää automaattisesti väärin luokitellun sähköpostiviestin Symantecille, kun käyttäjä luokittaa sähköpostiviestin roskapostiksi tai luotettavaksi.

Kysy

Antaa kehotteen ennen kuin Norton AntiSpam lähettää väärin luokitellun sähköpostiviestin Symantecille, kun käyttäjä luokittaa sähköpostiviestin roskapostiksi tai luotettavaksi.

Ei käytössä

Ei lähettää väärin luokiteltua sähköpostiviestiä Symantecille.

Osoitekirjan tuontia ei tueta Outlook 2010 -ohjelman 64-bittisessä versiossa ja Outlook 2010 -ohjelman 32-bittisen version pika-asennuksessa. Outlook 2010 -ohjelman 32-bittinen versio tuo osoitteet Outlookin yhteystiedoista, mutta se ei tuo osoitteita sallittujen ja estettyjen lähettäjien luetteloista.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Tietoja sähköpostiohjelman työkalurivistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v14652473_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011