Roskapostin esto

Norton AntiSpam -toiminnon asetusten avulla voit tehdä seuraavaa:

• Voit määrittää sähköpostiohjelman, johon Norton AntiSpam integroituu

• Voit määrittää sähköpostiosoitteet ja toimialueet, jotka Norton AntiSpam -toiminnon pitää sallia tai estää

• Voit määrittää, käyttääkö Norton AntiSpam web-kyselysuodatinta roskapostin suodattamiseen

• Voit määrittää, lähettääkö Norton AntiSpam Symantecille automaattisesti palautetta väärin luokitellusta sähköpostiviestistä.

Jos poistat kohteen Norton AntiSpam käytöstä, saat ei-toivottuja sähköpostiviestejä todennäköisemmin. Varmista aina, että Norton AntiSpam on käytössä. Se suojelee sähköpostiohjelmaasi ei-toivotulta sisällöltä.

Norton AntiSpam -asetukset voidaan määrittää seuraavilla välilehdillä:

Suodatin

Suodatin -välilehden asetuksilla voidaan määrittää, ketkä lähettäjät sallitaan ja ketkä estetään. Asetuksilla voidaan myös määrittää, että sähköpostiviestit suodatetaan Web-kyselyn suodattimen läpi. Lisäksi voit määrittää Osoitekirjan ohitukset -luettelon.

Sovelluksen integrointi

Asiakkaan integrointi -välilehdellä olevilla asetuksilla voit integroida Norton AntiSpam -ohjelman käyttämiisi sähköpostiohjelmiin. Näin estät ei-toivotut sähköpostiviestit. Välilehdellä voidaan määrittää, lähetetäänkö Symantecille palautetta sähköpostiviesteistä, jotka on luokiteltu väärin. Voit myös määrittää, näytetäänkö Norton AntiSpam -ohjelman lyhyt kuvaus joka kerta, kun sähköpostiohjelma käynnistetään. Lisäksi voit määrittää, minkä osoitekirjan kanssa haluat integroida Norton AntiSpam -ohjelman.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v14652470_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011