Tarkistuksen suorittaminen tietoturvariskien varalta Norton 360 -sovelluksessa Android-laitteella

Norton 360 -sovellus tarkistaa laitteesta automaattisesti tietoturvariskit ja suojaa niiltä. Jos kuitenkin epäilet, että laitteessa on tietoturvariski, voit käynnistää tarkistuksen manuaalisesti ja etsiä riskejä.

Tarkistuksen suorittaminen Norton 360 -sovelluksessa

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kun olet Norton 360 -sovelluksen päänäytössä, käynnistä tarkistus napauttamalla ylhäältä Aloita tarkistus vetämällä tai napauttamalla ja vetämällä näyttöä alaspäin.

• Valitse Turvallisuus ja sitten Tarkista nyt.

3. Norton 360 tarkistaa laitteelle asennetut tiedostot ja sovellukset. Jos laitteella on toimenpiteitä vaativia kohteita, voit tarkistaa tietoturvariskit Turvallisuus -näytöltä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137836143
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 02/07/2021