Sovellussuojaus- ja Internet-suojaus-ominaisuuksien ottaminen käyttöön Norton 360 -sovelluksessa Android-laitteella

Voit ottaa Sovellussuojaus- ja Internet-suojaus-ominaisuudet käyttöön mobiililaitteella suojataksesi laitettasi riskejä ja verkkouhkia sisältäviltä sovelluksilta. Ominaisuuksia ovat mm.

• Google Play -sovellusvalvonta : Tarkistaa sovellukset ja ilmoittaa, jos ne sisältävät riskejä, ennen kuin ne asennetaan Google Playsta.

• Reaaliaikainen tarkistus : Tarkistaa laitteen ja suojaa sitä automaattisesti haittaohjelmilta ja riskialttiilta sovelluksilta.

• Kiristysohjelmapalautus : Tarkistaa sovellukset näytön lukitsevilta kiristysohjelmilta, jotka lukitsevat laitteen, kunnes lunnasmaksu on suoritettu, ja salauskiristysohjelmilta, jotka salaavat arvokkaat tiedostot ja pyytävät salauksen purkamisesta rahaa.

• Safe Web : Havaitsee vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä..

• Safe Search : Norton Safe Search näyttää verkkosivuston Norton Secured -luokituksen hakutuloksissa, jotta voit tunnistaa ja ohittaa hakujen tuottamat epäilyttävät sivustot.

Norton Safe Search ei näytä turvallisuusluokitusta maksetuille hakutuloksille (sponsoroiduille linkeille) eikä suodata hakutuloksista mahdollisesti vaarallisia sponsoroituja linkkejä.

Sovellussuojaus - ja Internet-suojaus -ominaisuuksien käyttäminen edellyttää Norton 360 -palvelun ottamista käyttöön laitteella. Kun Google Play -sovellusvalvonta -ominaisuus otetaan käyttöön laitteella, Norton 360 -sovellus ottaa automaattisesti käyttöön ominaisuudet, joihin kuuluvat reaaliaikainen tarkistus, kiristysohjelmapalautus ja Safe Web.

Suojausraportissasi näet yhteenvedon toimista, joilla Norton 360 -sovellus on 30 viime päivän aikana suojannut laitettasi seuraavilta uhilta:

• haitalliset verkkosivustot

• haittaohjelmat ja mahdollisesti haitalliset sovellukset.

Internet-suojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytön alalaidasta Suojausraporttisi -kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Internet-suojaus -kohdasta näet, kuinka monta turvallista ja haitallista verkkosivustoa Norton 360 on tunnistanut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722459
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 02/07/2021