Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen

Norton Password Manager sallii varaston salasanan palauttamisen vain mobiililaitteelta. Jos haluat palauttaa Norton Password Manager -varaston salasanan mobiililaitteelta, laitteella on oltava Norton Password Manager -sovellus asennettuna ja määritettynä käyttämään biometristä todennusta varaston avaamiseen. Salasanan palauttaminen ei ole mahdollista, jos Norton Password Manager -sovellusta ei ole asennettu tai jos mobiililaite ei tue biometristä todennusta varaston avaamisessa.

Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen iOS-laitteelta

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS-laitteilla, joissa on käytössä iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Siirry Varasto -näytössä Asetukset -kohtaan napauttamalla .

3. Napauta Varasto -näytön VARASTON SALASANA -kohdassa Palauta salasana.

Napauta Touch ID- tai Face ID -kohtaa pyydettäessä.

4. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Voit myös vaihtaa salasanaa käyttämällä Norton Password Manager -selainlaajennusta.

Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen Android-laitteelta

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Siirry Varasto -näytössä Asetukset -kohtaan napauttamalla .

3. Valitse Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Napauta Varasto -näytön VARASTON SALASANA -kohdassa Palauta salasana.

Napauta Sormenjälki -tunnistinta, kun näyttöön tulee kehote.

5. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Voit myös vaihtaa salasanaa käyttämällä Norton Password Manager -selainlaajennusta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v135002142
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 08/06/2020