Norton Mobile Security Androidin varkaudenesto-, yhteystietojen varmuuskopiointi- ja linkkisuojausominaisuuksien saatavuuden päättyminen

Norton Mobile Security Androidista poistetaan seuraavat ominaisuudet 9.12.2019 alkaen:

• varkaudenesto1 (etäpaikannus2, laitteen lukitus, tyhjennys, etähälytys, etäkuvaus2,3, Kadonnut-tila, SIM-kortin lukitus4)

• yhteystietojen varmuuskopiointi

• linkkisuojaus.

Seuraavissa usein kysytyissä kysymyksissä vastataan tätä ilmoitusta koskeviin kysymyksiin.

1 Tekstiviestiominaisuuksia (lukitsemista, tyhjennystä, paikannusta, etähälytystä ja ei-toivottujen tekstiviestien estämistä) ei tueta Android 4.4 -laitteissa tai uudemmissa.

2 Laitteessa on oltava akkuvirta, verkkoyhteys ja sijaintitoiminnot aktivoitu.

3 Etäkuvausominaisuus ei ole saatavana Saksassa.

4 Ei toimi laitteessa, jossa on kaksois-SIM.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v134689712
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 10/11/2019