Norton Safe Web -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Ennen kuin asennat Norton Safe Web -sovelluslaajennuksen, varmista, että sinulla on seuraavat versiot:

• MacOS 10.14.4 ja Safari 13 ja uudemmat

• MacOS 10.13.6 ja Safari 12 ja uudemmat

Norton Safe Web -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön

1. Kun käynnistät Norton Safe Web -sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinut ohjataan Norton Safe Web -sovelluksen kotisivulle.

2. Napsauta Käynnistä nyt, niin Ota laajennus käyttöön -ikkuna avautuu.

Voit tarkastella Ota laajennus käyttöön -ikkunaa myös sulkemalla Norton Safe Web -sovelluksen ja käynnistämällä sen uudelleen.

3. Napsauta Avaa Safarin Yleiset-asetukset Norton Safe Web -sovelluksesta, niin Lisälaajennus -ikkuna avautuu.

4. Asenna Norton Safe Web -laajennus Lisälaajennukset -ikkunan näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Kun Norton Safe Web -sovelluslaajennus on käytössä, siirryt sovellusikkunan Valmista tuli -ikkunaan.

5. Napsauta Valmista tuli -ikkunassa Sulje sovellus, niin Norton Safe Web -sovelluslaajennus sulkeutuu.

Jos et näe Ota laajennus käyttöön -näyttöä Norton Safe Web -sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, laajennus saattaa olla jo ennestään asennettuna Safari 12 -selaimeesi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133925048
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 19/08/2020