Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset

Laitteesi on vastattava näitä vähimmäisvaatimuksia.

Chromebookeja, Amazon-laitteita (Kindle/Fire) ja Huawei-laitteita ei tueta. Jos sinulla ei ole yhteensopivaa laitetta, jolle voit asentaa suojauksen, pyydä asiakas- ja tukipalvelusta toimintaohjeita ja lisätietoja hyvityksestä.

Nortonin laitesuojaus (Mobile Security mukaan luettuna)

Nortonin laitesuojauksen ansiosta saat tehokkaan Norton-suojauksen PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille.
Näitä järjestelmävaatimuksia sovelletaan kaikkiin Nortonin laitesuojaustilauksiin ja nykyisiin Norton Security -tilauksiin. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä Norton-suojauksen versiota, avaa Norton Update Center.

Kaikki ominaisuudet tai tilaukset eivät ole saatavilla kaikissa käyttöympäristöissä.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 11 in S mode ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

• Microsoft Windows 10 S mode -tilassa (32- tai 64-bittinen tai ARM32), versio 1803 tai sitä uudempi

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Osa nykyisistä Nortonin laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Norton Cryptoa ei tueta Windows 7 -laitteilla, Windows 10 in S mode -tilassa eikä ARM-suoritinta käyttävillä Windows-laitteilla. Norton Crypto ei ole vielä saatavilla kaikissa maissa.

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen) (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Näytönohjain

Norton Crypto toimii vain Nvidia- tai AMD-korteilla, joissa on vähintään 6 Gt muistia.

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

Sähköpostipalvelut

Tukee sähköpostin tarkistusta kaikissa POP3-yhteensopivissa sähköpostipalveluissa.

Roskapostin eston tuki

Roskapostin estoa tuetaan seuraavassa sähköpostiohjelmassa:

• Microsoft Outlook 2003 ja uudemmat versiot

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi.

Norton Family -lapsilukkoa, Norton AntiSpamia ja pilvivarmuuskopiointia ei tällä hetkellä tueta Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Laitteisto

Uusimmat Nortonin laitesuojaustuotteemme ovat yhteensopivia macOS:n Apple Silicon M1 (ARM) -laitteilla, joissa käytetään Rosetta 2 -käännösominaisuutta.

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Mobiililaitteet

Android

Norton 360 Android ei ole enää saatavana Kiinassa. Lisätietoja on artikkelissa Norton Mobile Security Androidin saatavuuden päättyminen Kiinassa.

Käyttöjärjestelmät

• Android 8.0 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Ei monikäyttäjätukea.

• ColorOS 7.1 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Laitteisto

• 50 Mt vapaata tallennustilaa

Selaintuki internet-suojaukselle:

• Android-vakioselain

• Android-laitteiden Firefox 42.0 -selain tai uudempi

• Google Chrome 43.0 tai uudempi

• Google Chrome Beta 45.0 tai uudempi

• Opera 31.0 tai uudempi

• Opera mini 31.0 tai uudempi

• Samsung-vakioselain 5.0 tai uudempi

• Facebook 145.0 tai uudempi

• Instagram 24.0 tai uudempi

• Pinterest 6.52.0 tai uudempi

• Snapchat 10.22 tai uudempi

• Line 7.16.3 tai uudempi

Tietokoneen selaimen tuki my.Norton.com-sivustolle

• Google Chrome 14 tai uudempi

Ei tue incognito-tilaa.

• Microsoft Internet Explorer 7 tai uudempi

• Mozilla Firefox 5 tai uudempi

• Opera 11 tai uudempi

• Safari 5 tai uudempi

Mobiililaitteen selaimen tuki my.Norton.com-sivustolle

• Android-vakioselain 1.5 tai uudempi

• Google Chrome for Mobile 1.0 tai uudempi

• Safari 5.1 tai uudempi

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Nortonin pilvivarmuuskopiointi

Nortonin pilvivarmuuskopiointi on käytettävissä vain Windowsissa. Pilvivarmuuskopiointi ei ole käytettävissä kaikissa Norton-tilauksissa. Kohdasta Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä voit tarkistaa, kuuluuko pilvivarmuuskopiointi tilaukseesi
Käyttöjärjestelmät
  • Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto
  • Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

Norton 360 for Gamers

Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa käyttöympäristöissä. Ilmoitusten optimointiominaisuuksia ei tueta Android-, Apple iOS- tai Mac-laitteilla.

Laitesuojauksen tuetut käyttöjärjestelmät

Windows

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot). Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Mac

• Nykyinen ja kaksi sitä edeltävää Mac OS -järjestelmäversiota

• Norton Family -lapsilukko-, SafeCam- ja Pilvivarmuuskopiointi-ominaisuuksia ei tueta.

Android

• Android 6.x tai uudempi

Google Play -sovelluksen on oltava asennettuna.

iOS

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Norton Password Manager

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton Password Manager voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 10 -versio 1703 (Creators-päivitys) ja sitä uudemmat

• Microsoft Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteistovaatimukset

• Suoritin

• Vähintään 1 GHz:n 32- tai 64-bittinen suoritin

• RAM-muisti

• 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

• 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen) vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

• Microsoft Internet Explorer 11

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

Tuetut selaimet:

• Google Chrome

• Apple Safari

• Mozilla Firefox

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät ja laitteisto

• Android 5.0 tai uudempi

Tukee Android-versioita 2.2 - 4.2 rajoitetuin ominaisuuksin.

• 550 MHz:n suoritin

• 250 Mt RAM-muistia

• 1,8 Mt tallennustilaa

• Internet-yhteys.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iOS 11.0 tai uudempi

• Internet-yhteys.

Norton Family -lapsilukko

Norton Family -lapsilukko on saatavana Windows-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin. Norton Family -lapsilukon asentaminen ja käyttö edellyttävät internet-yhteyttä. Kun internet-yhteys on muodostettu, Norton Family -lapsilukko tarkistaa ja lataa mahdolliset päivitykset.

Norton Family -lapsilukkoa ei tueta esimerkiksi seuraavilla Android-laitteilla: Huawei, Amazon-laitteet (Kindle/Fire) ja Chromebook. Lue lisää artikkelista Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot paitsi Metro-selain)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto

• Vähintään 300 MHz:n suoritin

• 512 Mt RAM-muistia (vähintään 256 Mt)

• 200 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 9,0 tai uudempi

• Microsoft Edge (versio 88,0 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät

Laitteisto

• 550 MHz:n suoritin

• 256 Mt RAM-muistia

• 3 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Norton Family -lapsilukon selain

• Android-laitteiden Chrome-versio 18.0.1025123 ja sitä uudemmat versiot (Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton Family -selainta.)

iOS

Käyttöjärjestelmät

• Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen ja kaksi sitä edeltävää versiota

Selaintuki

Norton Small Business

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 10 (kaikki versiot paitsi Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows 8 ja Windows 8 Pro (32- ja 64-bittiset versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen) (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

Sähköpostiohjelmat

Tukee sähköpostitarkistusta kaikille POP3-yhteensopiville sähköpostiohjelmille.

Roskapostin eston tuki

Seuraavalla sähköpostiohjelmalla on roskapostin eston tuki:

• Microsoft Outlook 2003 ja uudemmat versiot

Mac

Käyttöjärjestelmäpäivityksiin kuuluu kriittisiä tietoturvaan liittyviä päivityksiä, ja tietoturvan kannalta on parasta päivittää aina uusimpaan saatavilla olevaan käyttöjärjestelmäversioon. Päivittäminen uusimpaan Mac OS X -versioon on erittäin suositeltavaa.

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi.

Laitteisto

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Mobiililaitteet

• Android-käyttöjärjestelmät

• Android 8.x tai uudempi

• Laitevaatimukset

Android-tabletti tai -puhelin, jossa on 15 Mt tallennustilaa

• Selaintuki internet-suojaukselle

• Android-vakioselain

• Android-laitteiden Google Chrome 18 -selain tai sitä uudempi versio

• Android-laitteiden Mozilla Firefox 37.0.2 -selain tai sitä uudempi versio

• Opera 8.0 tai uudempi

• Samsung-vakioselain 1.0 tai sitä uudempi versio

• Laitteen rekisteröiminen ja verkkopohjaisten varkaudenestotoimintojen käyttäminen edellyttää toimivaa internet-yhteyttä.

• iOS-käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joissa Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen tai kaksi sitä edeltävää versiota

Nortonin sovellukset tietosuojan turvaamiseksi verkossa

Norton Secure VPN

Saatavana Windows-PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille.
Norton Secure VPN on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden, Android-älypuhelinten ja -tablettien sekä iPad- ja iPhone-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN -sovellusta saa käyttää tietyssä määrässä laitteita rajoittamattomasti tilauskauden aikana.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Osa nykyisistä Nortonin laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

150 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) tai uudempi

Laitteisto

Uusimmat Nortonin laitesuojaustuotteemme ovat yhteensopivia macOS:n Apple Silicon M1 (ARM) -laitteilla, joissa käytetään Rosetta 2 -käännösominaisuutta.

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 8.0 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

Norton AntiTrack

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton AntiTrack voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot, paitsi Windows 11/10 in S mode ja Windows 11/10 ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla)

Laitteistovaatimukset

• Suoritin

Windows 11/10: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Chromium Edge (versio 88 tai sitä uudempi)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 11.0 tai uudempi

Laitteistovaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on Intel- tai M1-piirisarja

• 2 Gt RAM-muistia

• 100 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari 14.x tai uudempi

Norton Identity Protection -sovellukset

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor on saatavana vain Japanissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton ID Advisorin, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Selaintuki Windows-PC- ja Mac-tietokoneilla

• Safari 11 tai sitä uudempi versio

• Firefox 66 tai sitä uudempi versio

• Google Chrome 73 tai sitä uudempi versio

• Internet Explorer 11 tai sitä uudempi versio

• Edge 41.1 tai sitä uudempi versio.

Sovellustuki

• Android 4.4 tai uudempi

• iOS 10.3 tai uudempi.

Selaintuki mobiililaitteilla

• Android: Chrome 71 tai sitä uudempi versio

• iPhone: Safari 11.1 tai sitä uudempi versio

• iPad: Safari 11 tai sitä uudempi versio.

LifeLock Identity

LifeLock Identity -sovellus on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön LifeLock Identityn, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Sovellustuki

• Android 6.0 tai uudempi versio

• iOS 13.0 tai uudempi

Selaintuki

• Android: Chrome 71 tai sitä uudempi versio

• iPhone: Safari 11.1 tai sitä uudempi versio

• iPad: Safari 11 tai sitä uudempi versio.

Norton Identity

Norton Identity -sovellus ei ole vielä saatavilla kaikissa maissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton Identityn, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Sovellustuki

• Android 5.0 tai uudempi

• iOS 10.3 tai uudempi.

Selaintuki

• Android: Chrome 71 tai sitä uudempi versio

• iPhone: Safari 11.1 tai sitä uudempi versio

• iPad: Safari 11 tai sitä uudempi versio.

Norton Utilities

Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimaten asentamiseen ja suorittamiseen tarvitaan järjestelmänvalvojan oikeudet ja nopea internetyhteys, ja lisäksi järjestelmän on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot), ei kuitenkaan Windows 8 aloitusnäytölle

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Muisti

1 Gt 32-bittisessä versiossa, 2 Gt 64-bittisessä versiossa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• NET 4.6.2 asennettuna

• Kiintolevytila

100 Mt vapaata kiintolevytilaa

Verkkoyhteys (tuotteen aktivoimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)

Norton Utilities Premium

Jotta voit asentaa Norton Utilities Premium -ohjelman, tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (Tuotteen ominaisuudet eivät toimi Windows 8:n aloitusnäyttötilassa.)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Muut laitteistovaatimukset

• 100 Mt vapaata kiintolevytilaa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• CD-ROM- tai DVD-asema (ellei asennus tapahdu lataamalla internetistä)

• Verkkoyhteys (tuotteen aktivoimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)
    Käyttäjä vastaa internetpalveluntarjoajan tilistä, kaikista internetin käyttömaksuista ja puhelumaksuista.

Muut Nortonin mobiilisovellukset

Norton App Lock

Norton App Lock -sovellus on saatavana vain Android-laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 6.0 tai uudempi

Norton Ad Blocker

Norton Ad Blocker -sovellus on saatavana vain iOS-laitteille.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 13.0 tai uudempi

Norton Clean, Junk Removal

Norton Clean, Junk Removal -sovellus on saatavana vain Android-laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 4.1 tai uudempi

Norton Device Care

Norton Device Care on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Norton Device Care on saatavana vain iOS- ja Android -laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 5.0 tai uudempi

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 10.0 tai uudempi

Norton-palvelut

Palvelun käyttö edellyttää nopeaa internet-yhteyttä ja seuraavien järjestelmävaatimusten täyttämistä. Jotkin laitteet eivät pysty vastaanottamaan palveluja, vaikka yhteyden pitäisi olla riittävän nopea tai laitteen ympäristön pitäisi olla sopiva. Asiakkaalla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet Windows- tai Mac-tietokoneeseen.

Norton Computer Tune Up

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Norton-asiakaspalvelu

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Computer Boost

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

NortonLive Ultimate Help Desk

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Android-käyttöjärjestelmät

• Android OS -versio 6.x tai uudempi (Google Play -sovellus oltava asennettu)

iOS-käyttöjärjestelmät

• iOS-versio 7 tai uudempi

Nortonin vakoiluohjelmien ja virusten poisto

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Android-käyttöjärjestelmät

• Android OS -versio 6.x tai uudempi (Google Play -sovellus oltava asennettu)

iOS-käyttöjärjestelmät

• iOS-versio 7 tai uudempi

Kaikki edellä mainitut Norton-palvelut eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille.

Kaikki edellä mainitut Norton-suojausvaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille. Norton ei tue Insider Preview- tai beetakäyttöjärjestelmiä ja -sovelluksia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133891548
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 24/06/2022