Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton-suojauksen, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Mikään tuotteemme (paitsi Norton AntiVirus Plus) ei tilapäisesti ole saatavilla Kiinassa. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa. Pyrimme tuomaan tuen saataville mahdollisimman pian.

Nortonin laitesuojaus

Nortonin laitesuojauksen ansiosta saat tehokkaan Norton-suojauksen PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille.
Näitä järjestelmävaatimuksia sovelletaan kaikkiin Nortonin laitesuojaustilauksiin ja nykyisiin Norton Security -tilauksiin. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä Norton-suojauksen versiota, avaa Norton Update Center.

Kaikki ominaisuudet tai tilaukset eivät ole saatavilla kaikissa käyttöympäristöissä.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 11 in S mode ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

• Microsoft Windows 10 S mode -tilassa (32- tai 64-bittinen tai ARM32), versio 1803 tai sitä uudempi

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Osa nykyisistä Nortonin laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Norton Cryptoa ei tueta Windows 10 in S mode -tilassa eikä ARM-suoritinta käyttävillä Windows-laitteilla. Norton Crypto on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa.

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen) (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Näytönohjain

Norton Crypto toimii vain Nvidia- tai AMD-korteilla, joissa on vähintään 6 Gt muistia.

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)1,2

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)2

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)2

• Microsoft Edge2

Sähköpostipalvelut

Tukee sähköpostin tarkistusta kaikissa POP3-yhteensopivissa sähköpostipalveluissa.

Roskapostin eston tuki

Roskapostin estoa tuetaan seuraavassa sähköpostiohjelmassa:

• Microsoft Outlook 2003 ja uudemmat versiot

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi.

Norton Family -lapsilukkoa, Norton AntiSpamia ja pilvivarmuuskopiointia ei tällä hetkellä tueta Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Laitteisto

Uusimmat Nortonin laitesuojaustuotteemme ovat yhteensopivia macOS:n Apple Silicon M1 (ARM) -laitteilla, joissa käytetään Rosetta 2 -käännösominaisuutta.

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Nortonin pilvivarmuuskopiointi

Nortonin pilvivarmuuskopiointi on käytettävissä vain Windowsissa. Pilvivarmuuskopiointi ei ole käytettävissä kaikissa Norton-tilauksissa. Kohdasta Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä voit tarkistaa, kuuluuko pilvivarmuuskopiointi tilaukseesi
Käyttöjärjestelmät
  • Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto
  • Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)2

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)2

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)2

• Microsoft Edge2

Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa.

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton Security On-The-Go -tuotteen:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 in S mode ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

• Microsoft Windows 10 S mode -tilassa (32- tai 64-bittinen tai ARM32), versio 1803 tai sitä uudempi

Norton 360 for Gamers

Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa käyttöympäristöissä. Ilmoitusten optimointiominaisuuksia ei tueta Android-, Apple iOS- tai Mac-laitteilla.

Laitesuojauksen tuetut käyttöjärjestelmät

Windows

Mac

Android

iOS

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot). Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

• Nykyinen ja kaksi sitä edeltävää Mac OS -järjestelmäversiota

• Norton Family -lapsilukko-, SafeCam- ja Pilvivarmuuskopiointi-ominaisuuksia ei tueta.

• Android 6.x tai uudempi

Google Play -sovelluksen on oltava asennettuna.

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Norton 360 -mobiilisovellus

Android

Käyttöjärjestelmät

Norton 360 Android ei ole enää saatavana Kiinassa. Lisätietoja on artikkelissa Norton Mobile Security Androidin saatavuuden päättyminen Kiinassa.

Laitteisto

Selaintuki web-suojaukselle:

Tietokoneen selaimen tuki my.Norton.com-sivustolle

Mobiililaitteen selaimen tuki my.Norton.com-sivustolle

• Android 8.0 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Ei monikäyttäjätukea.

• ColorOS 7.1 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

• 50 Mt vapaata tallennustilaa

• Android-vakioselain

• Android-laitteiden Firefox 42.0 -selain tai uudempi

• Google Chrome 43.0 tai uudempi

• Google Chrome Beta 45.0 tai uudempi

• Opera 31.0 tai uudempi

• Opera mini 31.0 tai uudempi

• Samsung-vakioselain 5.0 tai uudempi

• Facebook 145.0 tai uudempi

• Instagram 24.0 tai uudempi

• Pinterest 6.52.0 tai uudempi

• Snapchat 10.22 tai uudempi

• Line 7.16.3 tai uudempi

• Google Chrome 14 tai uudempi

Ei tue incognito-tilaa.

• Microsoft Internet Explorer 7 tai uudempi

• Mozilla Firefox 5 tai uudempi

• Opera 11 tai uudempi

• Safari 5 tai uudempi

• Android-vakioselain 1.5 tai uudempi

• Google Chrome for Mobile 1.0 tai uudempi

• Safari 5.1 tai uudempi

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Norton Small Business

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 10 (kaikki versiot paitsi Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows 8 ja Windows 8 Pro (32- ja 64-bittiset versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen) (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)1,2

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)2

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)2

• Microsoft Edge2

Sähköpostiohjelmat

Tukee sähköpostitarkistusta kaikille POP3-yhteensopiville sähköpostiohjelmille.

Roskapostin eston tuki

Seuraavalla sähköpostiohjelmalla on roskapostin eston tuki:

• Microsoft Outlook 2003 ja uudemmat versiot

Mac

Käyttöjärjestelmäpäivityksiin kuuluu kriittisiä tietoturvaan liittyviä päivityksiä, ja tietoturvan kannalta on parasta päivittää aina uusimpaan saatavilla olevaan käyttöjärjestelmäversioon. Päivittäminen uusimpaan Mac OS X -versioon on erittäin suositeltavaa.

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi.

Laitteisto

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Mobiililaitteet

• Android-käyttöjärjestelmät

• Android 8.x tai uudempi

• Laitevaatimukset

Android-tabletti tai -puhelin, jossa on 15 Mt tallennustilaa

• Web-suojaus-toimintoa tuetaan selaimissa

• Android-vakioselain

• Android-laitteiden Google Chrome 18 -selain tai sitä uudempi versio

• Android-laitteiden Mozilla Firefox 37.0.2 -selain tai sitä uudempi versio

• Opera 8.0 tai uudempi

• Samsung-vakioselain 1.0 tai sitä uudempi versio

• Laitteen rekisteröiminen ja verkkopohjaisten varkaudenestotoimintojen käyttäminen edellyttää toimivaa internet-yhteyttä.

• iOS-käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joissa Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen tai kaksi sitä edeltävää versiota

Norton Secure VPN

Saatavana Windows-PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille.
Norton Secure VPN on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden, Android-älypuhelinten ja -tablettien sekä iPad- ja iPhone-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN -sovellusta saa käyttää tietyssä määrässä laitteita rajoittamattomasti tilauskauden aikana.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Osa nykyisistä Nortonin laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

150 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) tai uudempi

Laitteisto

Uusimmat Nortonin laitesuojaustuotteemme ovat yhteensopivia macOS:n Apple Silicon M1 (ARM) -laitteilla, joissa käytetään Rosetta 2 -käännösominaisuutta.

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 6.0 tai uudempi

Google Play -sovelluksen on oltava asennettuna.

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

Norton AntiTrack

Norton AntiTrack on käytettävissä vain Windowsissa. Norton AntiTrack on tällä hetkellä käytettävissä vain Yhdysvalloissa.

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton AntiTrack voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

Laitteistovaatimukset

Tuetut selaimet

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot, paitsi Windows 11/10 in S mode ja Windows 11/10 ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla)

• Suoritin

Windows 11/10: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Microsoft Chromium Edge (versio 88 tai sitä uudempi)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Norton Password Manager

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton Password Manager voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 10 -versio 1703 (Creators-päivitys) ja sitä uudemmat

• Microsoft Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteistovaatimukset

• Suoritin

• Vähintään 1 GHz:n 32- tai 64-bittinen suoritin

• RAM-muisti

• 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

• 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen) vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Google Chrome4

• Microsoft Edge4

• Mozilla Firefox4

• Microsoft Internet Explorer 115

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

Tuetut selaimet:

• Google Chrome4

• Apple Safari4

• Mozilla Firefox4

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät ja laitteisto

• Android 5.0 tai uudempi

Tukee Android-versioita 2.2 - 4.2 rajoitetuin ominaisuuksin.

• 550 MHz:n suoritin

• 250 Mt RAM-muistia

• 1,8 Mt tallennustilaa

• Internet-yhteys.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iOS 11.0 tai uudempi

• Internet-yhteys.

Norton Family -lapsilukko

Norton Family -lapsilukko on saatavana Windows-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin. Norton Family -lapsilukon asentaminen ja käyttö edellyttävät internet-yhteyttä. Kun internet-yhteys on muodostettu, Norton Family -lapsilukko tarkistaa ja lataa mahdolliset päivitykset.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.6 (kaikki versiot)1

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto

• Vähintään 300 MHz:n suoritin

• 512 Mt RAM-muistia (vähintään 256 Mt)

• 200 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer 9.0 tai uudempi6

• Microsoft Edge (versio 88,0 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox4

• Google Chrome4

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät 7

• Android 8.0 tai uudempi10

Ei monikäyttäjätukea

Laitteisto

• 550 MHz:n suoritin

• 256 Mt RAM-muistia

• 3 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Norton Family -lapsilukon selain

• Android-laitteiden Chrome-versio 18.0.1025123 ja sitä uudemmat versiot8

iOS

Käyttöjärjestelmät

• Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen ja kaksi sitä edeltävää versiota

Selaintuki

• Norton Family -lapsilukko9

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor on saatavana vain Japanissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton ID Advisorin, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Selaintuki Windows-PC- ja Mac-tietokoneilla

• Safari 11 tai sitä uudempi versio

• Firefox 66 tai sitä uudempi versio

• Google Chrome 73 tai sitä uudempi versio

• Internet Explorer 11 tai sitä uudempi versio

• Edge 41.1 tai sitä uudempi versio.

Sovellustuki

• Android 4.4 tai uudempi

• iOS 10.3 tai uudempi.

Selaintuki mobiililaitteilla

• Android: Chrome 71 tai sitä uudempi versio

• iPhone: Safari 11.1 tai sitä uudempi versio

• iPad: Safari 11 tai sitä uudempi versio.

LifeLock Identity

LifeLock Identity -sovellus on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön LifeLock Identityn, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Sovellustuki

• Android 5.0 tai uudempi

• iOS 10.3 tai uudempi.

Selaintuki

• Android: Chrome 71 tai sitä uudempi versio

• iPhone: Safari 11.1 tai sitä uudempi versio

• iPad: Safari 11 tai sitä uudempi versio.

Norton Identity

Norton Identity -sovellus ei ole vielä saatavilla kaikissa maissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton Identityn, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Sovellustuki

• Android 5.0 tai uudempi

• iOS 10.3 tai uudempi.

Selaintuki

• Android: Chrome 71 tai sitä uudempi versio

• iPhone: Safari 11.1 tai sitä uudempi versio

• iPad: Safari 11 tai sitä uudempi versio.

Norton Privacy Manager

Norton Privacy Manager on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Norton Privacy Managerin tietokoneversiota ei enää tueta.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 6.0 tai uudempi versio

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 11.0 tai uudempi

Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimaten asentamiseen ja suorittamiseen tarvitaan järjestelmänvalvojan oikeudet ja nopea internetyhteys, ja lisäksi järjestelmän on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

Windows

Käyttöjärjestelmät

Laitteisto

Verkkoyhteys (tuotteen aktivoimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot), ei kuitenkaan Windows 8 aloitusnäytölle

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Muisti

1 Gt 32-bittisessä versiossa, 2 Gt 64-bittisessä versiossa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• NET 4.6.2 asennettuna

• Kiintolevytila

100 Mt vapaata kiintolevytilaa

Norton Utilities Premium

Jotta voit asentaa Norton Utilities Premium -ohjelman, tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.111, 12

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi11

Muut laitteistovaatimukset

• 100 Mt vapaata kiintolevytilaa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• CD-ROM- tai DVD-asema (ellei asennus tapahdu lataamalla internetistä)

• Internet-yhteys (tuotteen rekisteröimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)13

Norton App Lock

Norton App Lock -sovellus on saatavana vain Android-laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 4.2 tai uudempi

Norton Ad Blocker

Norton Ad Blocker -sovellus on saatavana vain iOS-laitteille.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 9.0 tai uudempi

Norton Clean, Junk Removal

Norton Clean, Junk Removal -sovellus on saatavana vain Android-laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 4.1 tai uudempi

Norton Device Care

Norton Device Care on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Norton Device Care on saatavana vain iOS- ja Android -laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 5.0 tai uudempi

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 11.4 tai uudempi

Norton-palvelut

Palvelun käyttö edellyttää nopeaa internet-yhteyttä ja seuraavien järjestelmävaatimusten täyttämistä. Jotkin laitteet eivät pysty vastaanottamaan palveluja, vaikka yhteyden pitäisi olla riittävän nopea tai laitteen ympäristön pitäisi olla sopiva. Asiakkaalla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet Windows- tai Mac-tietokoneeseen.

Norton Computer Tune Up

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Norton-asiakaspalvelu

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Computer Boost

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

NortonLive Ultimate Help Desk

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Android-käyttöjärjestelmät

• Android OS -versio 6.x tai uudempi (Google Play -sovellus oltava asennettu)

iOS-käyttöjärjestelmät

• iOS-versio 7 tai uudempi

Nortonin vakoiluohjelmien ja virusten poisto

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Android-käyttöjärjestelmät

• Android OS -versio 6.x tai uudempi (Google Play -sovellus oltava asennettu)

iOS-käyttöjärjestelmät

• iOS-versio 7 tai uudempi

Kaikki edellä mainitut Norton-palvelut eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille.

Kaikki edellä mainitut Norton-suojausvaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille.

*Vain henkilökohtaisessa tai kotitalouden käytössä. Ongelmia laitteen lisäämisessä? Ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

# Norton ei tue Insider Preview- tai beetakäyttöjärjestelmiä ja -sovelluksia.

1 Kaikki suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Microsoft Internet Explorer 10.0 -selaimessa ja sitä uudemmissa selainversioissa.

2 Nortonin tarjoamana tilausjaksosi aikana.

3 Tukee nykyistä ja sitä edeltävää uusinta 32-bittistä pääversiota.

4Nykyiset ja aiemmin julkaistut pääversiot.

#Ei tue joitakin ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä muissa selaimissa.

6 Metro-selainta ei tueta.

7Norton Family -lapsilukkoa ei tueta seuraavilla Android-laitteilla:

• Huawei

• Amazon-laitteet (Kindle/Fire)

• Chromebook

Lue lisää artikkelista Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

8Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton Family -selainta.

9Jos haluat parantaa valvontaa, lue artikkeli Norton Familyn käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

10Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät ole tällä hetkellä käytettävissä Android-laitteissa. Lue lisää artikkelista Tärkeä päivitys Norton Familyn tekstiviesti- ja puheluominaisuuksiin.

11 Windows 7-, Windows 8/8.1- ja Windows 10/11 -käyttöjärjestelmien vähimmäisjärjestelmävaatimukset on täytettävä. Windows 10/11 in S mode ei ole yhteensopiva

12Tuotteen ominaisuudet eivät toimi Windows 8:n aloitusnäyttötilassa.

13Käyttäjä on vastuussa internet-palveluntarjoajan tilistä, kaikista internet-yhteysmaksuista ja puhelumaksuista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133891548
Käyttöjärjestelmä: windows, mac, android, ios
Muokattu viimeksi: 01/12/2021