Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennus Safarille

Norton Safe Web Plus tarjoaa sekä Norton Safe Webin että Norton Password Managerin ominaisuudet Safari-selaimessa. Norton Safe Web toimii Safarin kanssa, varoittaa mahdollisesti vaarallisilla sivustoilla käymisestä ja auttaa suojautumaan haitalliselta toiminnalta. Norton Password Manager auttaa suojaamaan kaikkia verkkotilejäsi. Se toimii Safarin kanssa ja tarjoaa työkalut, joita tarvitset kaikkien käyttäjätunnustesi, salasanojesi, luottokorttitietojesi ja muun arkaluonteisen tietosi luomiseen, tallentamiseen ja hallintaan verkossa - turvallisesti omassa salatussa pilvipohjaisessa varastossasi.

Norton Safe Webin ominaisuudet

• Auttaa suojautumaan vaarallisilla verkkosivustoilla käymiseltä NortonLifeLockin verkkosivustojen riskianalyysitekniikan avulla.

• Tietokalastelusuojaus auttaa estämään verkkosivustot, jotka pyrkivät varastamaan tietosi esittämällä olevansa laillisia palveluita.

• Scam Insight varoittaa maksutietojen antamisesta verkkosivustoille, jotka saattavat olla vilpillisiä.

Norton Password Managerin ominaisuudet

• Turvallinen varasto - pitää kirjautumistiedot ja muun turvassa yksityisessä verkkovarastossasi. Sinun ei tarvitse enää muistaa useita käyttäjätunnuksia tai salasanoja.

• Tietojesi synkronointi - voit pitää salasanat synkronoituina tietokoneiden, mobiililaitteiden ja selainten välillä.

• Salasanan luontityökalu - voit luoda uusia mutkikkaita salasanoja yhdellä napsautuksella.

• Asetukset - hallitsee sitä, miten Safari-laajennuksesi toimii.

Tuettu käyttöjärjestelmä ja Safari-selainversio

• MacOS 10.14.4 ja Safari 12 ja uudemmat

• MacOS 10.13.6 ja Safari 13 ja uudemmat

Mitä nykyisille Norton Safari -laajennuksilleni tapahtuu Safari 13:ssa?

Apple ei tue nykyisiä Safari-selaimen Norton-laajennuksia Safari 13 -selainversion päivityksen jälkeen. Siksi Norton toimittaa uudet Safari-sovelluslaajennukset, jotka tarjoavat samanlaiset suojausominaisuudet. Seuraavat vanhat laajennukset eivät toimi Safari 13:ssa tai uudemmassa:

• Norton Safe Search (et voi määrittää Norton Safe Search -laajennusta oletusarvoiseksi hakupalveluntarjoajaksi Safarissa, koska sitä ei tueta Safari 13:ssa eikä uudemmissa).

• Norton Safe Web

• Norton Password Manager

Lisätietoja on kohdassa Safari-julkaisutiedot.

Norton Safe Web Plus Safari -sovelluslaajennuksen lataaminen ja asentaminen Norton for Mac -tuotteesta

1. Napsauta Norton for Mac -tuotteesi hälytyksessä Lataa.

2. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

3. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna Norton Safe Web Plus -sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Safe Web Plus Safari -sovelluslaajennuksen lataaminen ja asentaminen Mac App Storesta

1. Käynnistä Safari.

2. Napsauta Safari -valikosta Safari-laajennukset.

3. Etsi App Store -ikkunassa hakusanoilla Norton Safe Web Plus.

4. Napsauta ladatussa sovelluksessa Hanki ja napsauta Asenna sovellus.

5. Anna Apple-tunnuksesi tunnistetiedot ja asenna Norton Safe Web Plus -sovellus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennusten ottaminen käyttöön Safarissa

Kun olet asentanut Norton Safe Web Plus -sovelluksen, sinua kehotetaan ottamaan laajennukset käyttöön. Lisätietoja laajennusten ottamisesta käyttöön on kohdassa Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133762860
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/07/2020