Nortonin UWP-suojauksen laajentaminen toiseen laitteeseen

Jos universaaliin Windows-ympäristöön (UWP) tarkoitettu Norton-tilauksesi oikeuttaa useisiin asennuksiin, voit laajentaa Norton-suojauksen muihin laitteisiin. Voit myös lähettää Norton-asentamiskutsuja ja suojata muita laitteita sen mukaan, kuinka monta asennusta sinulla on vielä käytettävissä.

Et voi laajentaa suojausta muihin laitteisiin, jos olet kokeiluversion käyttäjä tai jos olet asentanut Norton Security On-the-Go -sovelluksen1. Norton Security On-the-Go -tilaus on tarkoitettu yhdelle Windows-laitteelle.

1Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Voit lähettää latauslinkin sähköpostitse, tekstiviestinä tai kopioida latauslinkin jaettavaksi myöhemmin.

Lähetä sähköpostikutsu Norton Security Protectionin asentamista varten

1. Käynnistä Norton.

2. Napsauta Oma Norton -ikkunassa kohtaa Suojaa toinen laite.

3. Kirjoita sellaisen sähköpostitilin osoite, jota voit käyttää lisälaitteeltasi.

Varmista, että annat voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

4. Valitse .

Norton lähettää latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Latauslinkki on voimassa vain 14 päivän ajan. Jos latauslinkki vanhenee, sinun on lähetettävä uusi linkki.

5. Avaa sähköpostiviesti muulla laitteellasi ja lataa ja asenna Norton-palvelu näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132991104
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/03/2021