Norton Password Managerin varaston salasanan vaihtaminen

Norton Password Manager mahdollistaa varaston salasanan vaihtamisen selainlaajennuksesta. Voit vaihtaa varaston salasanan kirjautumalla Norton Password Manager -varastoon selainlaajennuksesta.

Norton Password Managerin varaston salasanan vaihtaminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Valitse Norton Password Manager -ikkunasta ja valitse sitten Asetukset.

6. Valitse Password Manager -ikkunan Varaston käyttö -kohdasta Vaihda varaston salasana.

7. Vaihda salasana Vaihda varaston salasana -ikkunassa näytöllä olevien ohjeiden mukaan ja valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132288114
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 04/12/2019