Norton Password Manager -varaston salasanan vaihtaminen

Norton Password Manager -varaston salasanan voi vaihtaa vain selainlaajennuksen kautta tai Norton-tuotteesta. Varaston salasanaa ei voi vaihtaa mobiililaitteelta.

Norton Password Managerin varaston salasanan vaihtaminen selainlaajennuksesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Valitse Norton Password Manager -ikkunasta ja valitse sitten Asetukset.

6. Valitse Password Manager -ikkunan Varaston käyttö -kohdasta Vaihda varaston salasana.

7. Vaihda salasana Vaihda varaston salasana -ikkunassa näytöllä olevien ohjeiden mukaan ja valitse Tallenna.

Norton Password Managerin varaston salasanan vaihtaminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa sen alareunassa olevaa Asetukset -kuvaketta.

4. Valitse Tietoturva -välilehti.

5. Valitse Varaston salasana -riviltä Vaihda varaston salasana.

6. Kirjoita nykyinen ja uusi salasana ja vahvista uusi salasana Vaihda varaston salasana -ikkunassa.

7. Valitse OK.

8. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132288114
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/08/2020